Trend

WAMP designvásár – Ha nem hagynád az utolsó pillanatra

A karácsony már itt van a nyakunkon, nem érdemes tovább várni, szerezz be mindent egy helyen, akár kis szériás ékszerről, izgalmas lakberendezési tárgyról vagy kézzel készített gyerekjátékról van szó.

Decemberben még két alkalommal, 16-án és 23-án várja Magyarország kedvenc designvására azokat, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes printtermékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről. Az egyedülálló és széles kínálatnak köszönhetően nem lesz nehéz megtalálni a személyre szóló meglepetést. A beszerzést még személyesebbé teszi, hogy közvetlenül az alkotóktól kérhetünk tanácsot, de a többféle workshopon tervezők iránymutatásával magunk is elkészíthetjük egyedi ajándékainkat.

Megnézem
Összes kép (38)

Válassz magyar tervezők termékeiből idén! Döntéseddel nemcsak szeretteidnek szerzel örömöt, hanem a tervezőknek is, támogatva ezzel a magyar alkotókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top