Trend

A plus size Disney-hercegnők mindenkinek önbizalmat adnak

A két testpozitív aktivista egyúttal azt is szeretné, ha végre a plus size hercegnők is helyet kapnának a Disney-világában.

Michelle Elman azt mondja, bár már gyerekkorától kezdve imádja a Disney-meséket, mindig fájt neki egy picit, hogy a hercegnők egyáltalán nem hasonlítanak rá. Az instagramos plus size aktivista épp ezért most a szintén instán kampányoló Amy Wooldridge segítségével egy különleges fotósorozatot hozott össze, amivel bebizonyítják, hogy hercegnők mindenféle méretben lehetünk.

Elman és Wooldridge egyúttal azt is szeretnék, ha a Disney tovább szélesítené színes repertoárját, és a jövőben plus size hercegnőket is teremtene. Az aktivisták azt mondják, csodás fotóikkal – amiken mellesleg Hófehérkének és Rapunzelnek öltöztek – szeretnének önbizalmat adni minden lánynak, aki nem érzi úgy, hogy a Disney-hercegnők tökéletesre álmodott alakját birtokolná.

Még több Disney-hercegnő az NLCafén:

 

TheStir

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top