Trend

Olyan frizurát kért, hogy kizavarta a szalonból a fodrász

Extrém frizurát akart csináltatni, a fodrász azonban kigúnyolta, majd elzavarta.

Az új-zélandi Jordane Cameron szombaton bement egy Palmerston North településen üzemelő fodrászatba, mégpedig azért, hogy ahhoz hasonló frizurát csináltasson magának, mint amilyet Yolandi Visser, a Die Antwoord zenekar énekesnője hord.

Amikor mutatott egy képet a frizuráról a fodrásznak, az egy mi a f*sz megjegyzést mormolt maga elé, majd odament egy kollégájához, akivel nevetgélni, gúnyolódni kezdtek a nőn. 

A fodrász pár perccel később visszatért, és gyakorlatilag kizavarta Jordane-et a szalonból.

Hasonló frizurát akart, mint amilyet Yolandi Visser visel (Fotó: Getty Images)

A nő könnyek között hagyta el a fodrászatot, szörnyen érezte magát, a történtek nagyon megviselték.

A szalon vezetője, Abhi Bhalla a sajtónak úgy nyilatkozott, azon van, hogy kivizsgálja a történteket. Bár a biztonsági kamerák felvételeit megnézte, azokon az elhangzott beszélgetés nem hallatszik. Az alkalmazottak pedig azt állítják, hogy csupán udvariasan közölték a nővel, hogy nem vállalják a frizura elkészítését, annak összetettsége miatt. Mivel a konfliktus idején más vendégek is tartózkodtak a szalonban, a vezető velük mint elfogulatlan tanúkkal szeretne beszélni, hogy kiderüljön, mi is történt valójában.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top