Trend

Hatalmas botrányt okozott ez a fehér póló

Kiverte a biztosítékot a Prada túlárazott terméke.

Hatalmas felháborodást váltott ki a Prada divatcég egyik ruhadarabja: egy teljesen átlagos fehér pólót ugyanis 290 euróért, azaz 92 ezer forintért árulnak.

Hasonló pamutpólókat körülbelül századennyiért, ezer forint körül lehet kapni, ezért a kommentelők teljesen kiakadtak a túlárazott ruhadarabon – írja a Mirror.

Forrás: Farfetch.com

Az egyik hozzászóló azt írta, a póló azoknak az embereknek való, akik mindennek tudják az árát, de semminek sem ismerik az értékét.

A 24.hu szerint úgy néz ki, csak kevesen értik meg a póló igazi üzenetét. A ruha ugyanis azoknak készült, akik nem akarnak felvágni a szegényebbek előtt, de magukban továbbra is tudatosítani szeretnék, hogy gazdagok. Ezért lett az olasz luxuscég szociálisan legérzékenyebb terméke ez a fehér póló.

Amúgy meg van nagyon hasonló, 3 darabos nőipóló-szett is a Pradától potom 240 euróért. Darabja alig 26 ezer forint, instant buy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top