Trend
Szponzorált tartalom

Kipróbáltuk: Maria Galland tisztító tej és lotion

Négylépéses arctisztítás a MARIA GALLAND Lágy textúrájú letisztító tejjel és az Extrém ápolást nyújtó lotionnel.

MARIA GALLAND Lágy textúrájú letisztító tej

MARIA GALLAND Lágy textúrájú letisztító tej  2 az 1-ben formula, mely eltávolítja a sminket – a szemfestéket is beleértve –és gyengéden ápolja a bőrt. 

MARIA GALLAND Lágy textúrájú letisztító tej

A letisztító tej valóban lágy, de messze nem folyékony textúrájú. Illata elegáns, érezhető, de nem tolakodó. Vattakorong segítségével, körkörös mozdulatokkal vittem fel (1.) a kisminkelt arcomra. Az alapozót egyenletesen, finoman oldotta le, meglepően gyorsan megbirkózott a szemhéjpúderrel és a szempillaspirállal, végül pedig az egyébként legtartósabb rúzsommal is. A bőrömet egyáltalán nem irritálta, a szememet sem csípte. A teljes arcom letisztításához összesen három korongra való (egy korong=egy nyomás az adagolófejjel) mennyiségre volt csak szükség a tejből.

 

Az áttörlés után tiszta vízzel öblítettem át az arcom (2.), majd száraz kozmetikai kendővel áttöröltem (3.).

MARIA GALLAND Extrém ápolást nyújtó lotion

Az alga és árvacsalán kivonattal készült MARIA GALLAND Extrém ápolást nyújtó lotion átlátszó, gél állagú tonik, a letisztító tejhez hasonló, elegáns illatal. Textúrája könnyű, mégis telt és egyáltalán nem ragacsos.

MARIA GALLAND Extrém ápolást nyújtó lotion

Az ujjaimmal, masszírozó mozdulatokkal vittem fel az arcomra és a nyakamra (4.), két nyomásnyi mennyiséget.  A bőröm egészen elképesztő gyorsasággal szívta magába, pillanatról pillanatra éreztem, ahogy megkönnyebbül és feltöltődik nedvességgel. 

A négylépéses ápolás végére selymes, sima, hidratált és nyugodt bőrérzetet kaptam. Pontosan olyat, amilyenre lefekvés előtt vágytam. A MARIA GALLAND prémium kategóriás termékeivel végzett, négylépéses arcápolási rutint jó szívvel ajánlom minden nap végére.

Most mindkét termék kedvező áron megvásárolható, nagy csomag kiszerelésben! Próbálja ki Ön is!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top