Trend

Milánói tavasz (x)

Gyönyörű idő van napok óta, szinte érezzük, ahogy a tavasz kézen fog bennünket, és a szabadba vagy éppen egy utazásra csábít.


Végre úgy ébredünk reggel, hogy mosolygunk. Nem kell órákat a szekrény előtt állni és azon gondolkodni, hogy mit is vegyünk fel, mert a tavasz vidámsága visszahozza a napsütést és a színeket az életünkbe. Ilyenkor bármit felvehetünk.

A legjobb mégis az, hogy újra szépnek szeretnénk érezni magunkat. Friss hajvágás, manikűr és új sminkek, ez a tavasz!
Melyik nő az, akit ilyenkor nem szippant be a kedvenc drogériája, hogy az újjászületés jegyében megszerezze a legtrendibb sminkcuccokat?

A ragyogó szájfények, a krémes rúzsok, a csodás szemhéjpúderek, az újabb pirosítók és persze a porcelánbőrt varázsoló alapozók, púderek, mind-mind ott sorakoznak a polcokon, hogy 2019-ben minden nő gyönyörűnek érezze magát.

Az idén azonban nemcsak gyönyörűek, de szerencsések is lehetünk!

Ez a tavasz más lesz, mint a többi, mert akit Fortuna istennő a kegyeibe fogad, az két barátnőjével Milánóban tölthet egy hosszú hétvégét! A világ divatfővárosában tesztelhetik a csáberejüket és élvezhetik az olasz vendégszeretetet!

Ki ne szeretne végigsétálni Milánó utcáin, kávézni egyet a Duomo előtt, megcsodálni a történelem legszebb épületeit, mint mondjuk a Scala, shoppingolni a nagy divatházak boltjaiban, vagy csak megnézni a számtalan csillogó bolt kirakatát?

Milánó egyik leghíresebb építménye a II. Viktor Emánuel-passzázs. Ez „Milánó szalonja”. Itt aztán tényleg ámulatba eshetünk: Louis Vuitton, Gucci, Prada… szinte már érezzük a luxus ízét.

Ugye, most már te is kíváncsi lettél?

Akkor írom is a részleteket!

Vásárolj bármely dm-üzletben vagy a dm online shopjában sminkterméket minimum 3000 Ft értékben, töltsd fel a blokk AP-kódját vagy az online rendelési számot, hogy tiéd lehessen az értékes ajándékok egyike!


A játék időtartama: 2019. 03.28. – 2019. 05.15.

Nyeremények:

  • Fődíj: Hosszú hétvége Milánóban 3 barátnő részére
  • Heti nyeremény: Desigual táska
  • Napi nyeremény: Sony fejhallgató

Nagyon egyszerű ez a játék, csak szépülj, és utazz a dm-mel!

Mint látod, még akkor sem kell szomorúnak lenned, ha nem ti utaztok, hiszen a heti és a napi nyeremény is igen csábító!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top