Trend

Nem sminkelte le a pattanásait, dobta a fiúja

A srác a hetedik randin látta először smink nélkül a lányt. Akkor találkoztak utoljára.

Egy 20 éves amerikai lány 6 randevún volt már túl a fiújával, melyekre mindig úgy ment el, hogy sminkkel takarta el az állán és az orcáján lévő pattanásokat.

Amikor azonban a barátaikkal egy hétvégi kirándulásra mentek, a lány úgy döntött, nem sminkeli ki magát. A srác ekkor látta őt először smink nélkül.

„Először nem mondott semmit, csak kicsit furcsán nézett rám” – mesélte a lány a Redditen.

A kép illusztráció! (iStock)

Amikor aztán a pár kettesben maradt, a fiú közölte vele, hogy nem tudta, hogy ennyire pattanásos. Ezek után egész nap furcsán viselkedett, végül este azt mondta, jobb, ha többé nem találkoznak.

„A legutolsó mondata az volt, hogy nem lenne szabad így megvezetnem az embereket.”

A lány hozzátette, hogy kizárólag a pattanásait szokta eltakarni, mást nem is sminkel az arcán, így nem néz ki teljesen másik embernek smink nélkül.

A bejegyzéshez mintegy kétezer komment érkezett, ezek jelentős része a lány pártjára állt.

„A pattanás nem nagy ügy a normális emberek számára, a potenciális párod elég sekélyes fickónak tűnik, ha emiatt szakított” – írta valaki.

„Ha összejössz valakivel, és elvárod tőle, hogy sose legyen bőrhibája vagy pattanása, akkor irreális elvárásaid vannak” – jegyzete meg egy másik hozzászóló.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top