Trend
Szponzorált tartalom

Egy édesség, ami jót tesz a testnek: kipróbáltuk a ZIAJA Cupuaçu cukros testradírt

A ZIAJA Cupuaçu cukros testradírnak valami egészen őrületes illata van, és az még messze csak a kezdet...

A ZIAJA Cupuaçu cukros testradír azt ígéri, hogy lágyítja és simítja a bőr felszínét, csökkenti az érdességét és szárazságát, védőréteget képez a bőrön, ezáltal hosszan tartóan biztosítja a hidratáltság megőrzését. Leteszteltük.

Ha nem tudnám, mi van a tégelyben, a testradír karakteres, diós-karamellás illatáról egészen biztosan előbb asszociálnék valamilyen édességre, mintsem kozmetikumra. 

A cupuaçu vaj az amazonasi esőerdőben honos nagylevelű kakaófa, a Theobroma grandiflorum terméséből préselt vaj. Telített és telítetlen zsírsavakban gazdag, antioxidáns, természetes UV-szűrőt tartalmaz. Regenerálja a bőrt, javítja a hidratáltságát és rugalmasságát. Puhává teszi és táplálja az epidermiszt, nyugtatja az irritációt.

Állaga sűrű, kissé zselés, de egyáltalán nem ragacsos, tisztán érződnek benne a cukorszemcsék. Olyan az egész, mintha nem is előre gyártott termékről lenne szó, hanem házilag, frissen keverted volna ki. Tusfürdős testradírról van szó, tehát tisztálkodás közben, a nedves bőrbe kell belemasszírozni, majd lemosni.

ZIAJA Cupuaçu cukros testradír

Felvitel közben a keverékben lévő szemcsék lassan olvadásnak indultak, így a legkevésbé sem volt durva a radírozás, sokkal inkább kellemes. Vagyis éreztem, hogy dolgozik a bőrömön, viszont nem volt benne semmi smirgliszerű.

A lemosást, sőt a törölközést követően nem tűnt el nyomtalanul a bőrömről: puha, illatos, kissé olajos réteget hagyott a rajta, mintha már testápolóval is bekentem volna, így utóbbira pluszban már nem is volt szükség. Az olajos réteg aztán lassacskán felszívódott, az illat és a puhaság azonban még órákkal a használat után is érezhető volt a bőrömön.

Mindent egybevetve a termék teljesítette, amit ígért. Nagy szerencse, hogy mindennap használható, ugyanis – jó értelemben véve – függőséget okoz. Végre egy édesség, ami jót tesz a testednek!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top