Trend

Varázslatos ruhát varrt magának a diáklány az érettségi bálra

Miután egy varrónő szörnyű munkát végzett, a diáklány inkább saját maga készítette el a ruháját.

Nem győznek álmélkodni a netezők egy Fülöp-szigeteken élő tinédzser lány ruháján, amelyet az érettségi bálon fog viselni.

Ciara Gan saját maga tervezte a lenyűgöző ruhát, majd az édesanyja segítségével készítette el. Türkizkék anyagot használt, több mint 80 csodálatos virágmotívumot festett rá, és még arra is maradt energiája, hogy Swarowski-kristályokkal díszítse.

A lány ragaszkodott hozzá, hogy valami megismételhetetlen ruhában legyen az érettségi bálon. Meg is bíztak egy varrónőt, de a végeredmény szörnyű lett. Ezután döntött úgy, hogy inkább megcsinálja maga az egészet. A tervezéstől a megvalósításig nagyjából egy hónapon át tartott a munka. A szoknya 12-13 részből van összevarrva, a virágokat 5 napig festette.

A rengeteg pozitív visszajelzés ellenére Ciara nem tervezi, hogy átnyergel a divatszakmára. Tudományos területen szeretne elhelyezkedni, a művészet és a ruhakészítés megmarad hobbinak.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top