Trend

A fél poggyászát magára húzta, hogy ne kelljen pótdíjat fizetnie

Sikeresen elkerülte a büntetést

A 30 éves Natalie Wynn Manchesterből a Kanári-szigetekre szeretett volna utazni, de a reptéren kiderült, hogy jócskán a megengedett súlylimit fölött van a bőröndje. A 6 kilós limit helyett 9,4 kiló volt a bőröndje. A reptéri személyzet 65 fontos (átszámítva mintegy 25 ezer forint) bírság ellenében engedte volna fel a csomagot a repülőre.

Natalie-nak jobb ötlete volt: egymásra húzott négy ruhát, két nadrágot, egy szoknyát, két plusz ruhát a többi ruha közé nyomkodott, egyet pedig a nyakába tekert, majd az egészre egy kardigánt húzott. Natalie később bevallotta, hogy nem is lett volna pénze a bírságra: mivel all inclusive szállásra mentek, úgy gondolta, hogy csak mintegy 60 fontot hagy a kártyáján, ha mégis szüksége lenne valamire.

Fotó: YouTube/News7/24

Mire felszállt a repülő, szakadt róla a víz, de Natalie elégedett volt, mert megúszta a büntetést. Az utastársai szerint úgy festett, mint Chandler a Jóbarátokból, mikor Joey egész ruhatárát magára húzta.

(via The Sun)

Kiemelt képünk: YouTube/News 24/7

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top