Trend
Szponzorált tartalom

Az új kedvenc cipőm nemcsak jól néz ki, de még az önbizalmamat is növeli

Ha cipőkről van szó, nem vagyok könnyű eset. No, ezt nem úgy kell érteni, hogy zsigerből gyűlölöm őket. Nem. Pontosan ugyanúgy lelkesedem egy szebb darabért és spórolok hónapokig egy menőbbre, mint a nőtársaim többsége. Nálam inkább arról van szó, hogy válogatós vagyok, aminek a legfőbb oka, hogy – ne szépítsük – konkrétan ki nem állhatom a magas sarkú cipőket.

Már egész kicsi gyerekként rájöttem, hogy akárhogy igyekszem is, nem illünk össze. Mondjuk akkor még azt hittem, a technikám hiányzik, de most, évtizedekkel később már tudom: a magassarkút egyszerűen nem nekem találták ki, és pont. Nem is nagyon hordok, csak amikor tényleg nagyon muszáj. Csakhogy, legyen akármilyen felszabadító érzés is lemondani a magas sarkú cipőkről, és végleg szögre akasztani őket, most minden alkalommal azzal kell küzdenem, hogy össze tudjam állítani az aktuális cipőtáramat.

Tűnjön bármilyen furcsának is, egyáltalán nem olyan egyszerű rátalálni azokra a darabokra, amik azon túlmenően, hogy kényelmesek, egyszerre párosíthatók egy lazább, bulizós szetthez és egy alkalmibb öltözethez is. Olykor hónapok is eltelnek, mire rábukkanok a megfelelő darabra. Legalábbis, amikor az esküvőmhöz kerestem sportcipőt vagy, ha úgy tetszik, sneakert, ez volt a helyzet.

Ezek után talán nem csoda, hogy amikor a közelmúltban megláttam a Kazar online kínálatát, majd kiugrottam a bőrömből. Egyrészt azért, mert már az első átnézés után találtam magamnak olyan cipőt, amin megakadt a szemem, másrészt mert a cipő volt az én méretemben is. A kiválasztott fehér sneaker ráadásul nemcsak őrült menőn nézett ki, de roppant kényelmesnek is.

És szerencsére az is volt. Miután kézhez kaptam a cipőt, nem tudtam betelni vele: puha, finom anyagokból készült, a kiválasztott méret pedig úgy illett a lábamra, mint Hamupipőke lábára az üvegcipő. Pedig az esetek többségében nem ez szokott lenni a helyzet, sőt! Az online rendelt cipőknél eddig valahogy még sosem sikerült elsőre eltalálnom a méretet, most mégis sikerült.

Persze pontosan tudtam azt is, hogy egy új cipő az első, huzamosabb használatig nem megbízható, bármikor bevethető darab. Szóval fogtam a szép, új, fehér sneakeremet, és alávetettem a legádázabb próbáknak, amiket csak ki tudtam találni:

–        sétáltam benne órákig a Duna-parton,

–        táncoltam benne egy szokásos, péntek esti csajos összejövetelen,

–        és még kutyát is sétáltattam benne az otthonomhoz közeli erdőben.

És láss csodát, a cipő bírta. De ami még ennél is jobb hír, hogy a lábam is. Se víz-, se vérhólyag, se más egyéb, az új cipők betörésével járó kellemetlenség. Tény, hogy meg kellett szokni a korábbi cipőim után, mert más a talpa, és fűzni sem ugyanúgy kell, mint a korábbiakat, de úgy vagyok vele, hogy ennyi még bőven belefér.

Jaj, és azt majdnem el is felejtettem! Ez az első cipőm, ami sok minden más mellett még az önbizalmamra is jó hatással van. Hála az oldalára írt pozitív üzenetnek, ha felhúzom, garantáltan jobb kedvvel indul és végződik a napom.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top