Trend

Férjhez ment a világ legnagyobb lábú nője

Vőlegénye azt akarta, hogy az esküvőre kapja meg élete legszebb cipőjét.

A 49 éves, brit Julie Felton jelenleg a világ legnagyobb lábú nője: a jobb lábfeje 32,9, a bal 32,73 centi hosszú, a cipőmérete pedig 49 és feles.

Az asszony általában férficipőben jár és egy darabig úgy tervezte, hogy az esküvőjére is egy sportcipőt vásárol, amit majd kidíszít. A vőlegénye azonban szerette volna, ha Julie megkapja élete legszebb cipőjét. A médián keresztül kért segítséget, így jutott el végül a Rainbow Club Shoes nevű céghez. Ők készítették el azt a lábbelit a nő számára, melyben április 20-án oltár elé állt. 

Julie Felton (Profimedia, News Licensing)

Örülök. Szívesebben lennék másban rekorder, és akkor lehetnének szép cipőim, de így is boldog vagyok. Remélem, az emberek rájönnek, hogy igen, nagy lábam van, de ettől még normális vagyok. Remélem azt is, hogy másoknak is megmutathatom, akiknek van valami különleges tulajdonságuk, hogy rendben van az, ha különbözöl” – fogalmazott Julie.

A nő bízik abban, hogy a cipőgyártók is felismerik, hogy az emberek lába egyre nagyobb, és egy nap majd ő is egyszerűen besétálhat egy cipőboltba, és választhat magának a kínálatból.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top