Trend

Rövid hajat szeretnél? Íme a 2019-es nyári trendek

Az évszakváltással gyakran megjön a kedv a külsőnk alapvető átformálására. Ilyen bátor lépés lehet a hajhossz megváltoztatása is. Legyen az hosszúból félhosszú vagy egészen rövid. Ha ez utóbbit tervezzük, válogassunk a 2019-es legújabb nyári rövidhaj-trendek közül.

Habár a megkérdezett férfiak általában a hosszú hajra esküsznek mint a legjellemzőbb nőies vonásra, azért egyre több nő választja a rövid hajat. Hiszen az is lehet ellenállhatatlanul szexi és közben vagány is, karakteresen szuper cool. Szerencsére idén is van miből válogatni.

A rövid jó választás

A rövid haj szexis. A rövid haj fiatalít, és nem igaz, hogy nincs vele tennivaló. Akinek volt már rövid haja, az tudja, hogy igenis oda kell tenni magunkat minden reggel, hogy az a rövid haj úgy álljon, ahogyan kell. De ez nem jelent mást, mint hogy a rövid hajú nők is nők. Ettől függetlenül nagyon jó választás lehet, akár aszimmetrikus, akár szélfútta, akár felnyírt, vagy legyen akár a szembe belógó, homlokot eltakaró, vagy az arcot gyengéden keretező. Válasszuk ki arcformánkhoz a leginkább illeszkedő stílust, majd dobjuk fel egy jó sminkkel és egy pár dögös fülbevalóval.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top