Trend

Ruhája miatt kritizálták a duci menyasszonyt

Valóban nem volt szerencsés ruhaválasztás, a testalkatától teljesen függetlenül.

„Nem tudom, kik ők, talán a világ legkedvesebb emberei, de a ruha, nos… furcsa” – ezzel a megjegyzéssel töltötte fel valaki a  That’s It I’m Wedding Shaming Facebook-csoportba az alábbi fotót. Később hozzátette, nem a menyasszony súlyára tett megjegyzést, ugyanis ez a ruha alkattól függetlenül senkinek sem állna jól.

(Facebook)

A képhez rengetegen szóltak hozzá, a többség egyetértőleg.

„A nagymamámnak van egy hálóing-köntös szettje, az pontosan ugyanúgy néz ki, mint ez” – írta valaki.

„Ez olyasmi, amit alváshoz viselnél” – így egy másik kommentelő.

Sokan megjegyezték ugyanakkor, hogy plus size alkattal nagyon nehéz megfelelő menyasszonyi ruhát találni, számos szalon nem is tart nagyobb méreteket.

„Bár úgy néz ki, mint egy szatén hálózsák, együttérzek vele. Olyan nehéz csinos ruhákat találni 42-esnél nagyobb méretben, pláne esküvői ruhát.”

Másvalaki viszont rámutatott, hogy a barátainak kellett volna figyelmeztetniük a menyasszonyt, hogy válasszon másmilyen ruhát.

„Ha a barátja lennék, lebeszéltem volna az olcsó csipkéről és kiegészítőkről, és olyan ruhát ajánlottam volna neki, ami kiegészítőkkel teszi menyasszonyosabbá a megjelenését.”

Szerinted kinek van igaza?

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top