Trend

Emma Thompson ultramenő szettben jelent meg filmje bemutatóján

Valljuk be, keveseknek állna ilyen jól ez a kombó a vörös szőnyegen.

A 2019-es Sundance-fesztivál nyertese lett Emma Thompson legújabb vígjátéka, a Late Night. Londonban, a Picturehouse Centralban már megtartották a bemutatót, ahol az örökifjú Thompson nem hazudtolta meg önmagát. Nemcsak jókedvűen, energikusan, de fiatalosan érkezett egy fantasztikus piros-szettben és… fehér sportcipőben. Ez a kombó amúgy, gyanítjuk, keveseknek áll ilyen jól.

Emma Thompson és férje, Greg Wise a londoni bemutatón (Fotó: Dave J Hogan/Getty Images)

A Late Nightban az Igazából szerelem sztárja egy klasszikus amerikai talkshow-házigazdát alakít, akinek megkopik a népszerűsége, ezért úgy dönt, hogy megspékeli egy kis női jelenléttel a csak férfiakból álló írói gárdát.

Így kerül a képbe – a filmet egyébként forgatókönyvíróként is jegyző – Mindy Kaling. Az indiai felmenőkkel rendelkező színésznő szerepe szerint a műsor egyik írója lesz, akit csak azért vesznek fel, hogy származása miatt mutogathassák, adnak az „esélyegyenlőségre”. A végén aztán a Kaling és Thompson közti kémia viszi el a filmet, amelyben persze Kaling annak rendje és módja szerint megmenti a talkshow-házigazda karrierjét.

Emma Thompson Londonban, a Late Night bemutatóján (Fotó: Getty Images/David M. Benett/Dave Benett/WireImage)

A Late Night előreláthatóan ősszel kerül nálunk a mozikba. Addig is nézzetek meg hozzá még egy trailert:

(Kiemelt kép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top