Trend

Ezzel a méregtelenítő hadművelettel a te hajad is szebb lesz

A nagyvárosi szmog, a mindent ellepő por, a bennünket körbevevő toxinok az egész szervezetünkre, testünkre hatással vannak. Ahhoz, hogy hajunk újra fényesen csillogó és selymes tapintású legyen, alapos megtisztulásra van szükség.

A nagyvárosi lét egyik legfőbb hátránya a gyakran mindent belepő szmog. Ebben a szmogos, koszos környezetben nincs is mit csodálkozni azon, hogy sem a fejbőrünk, sem a hajszálaink nem tudnak megfelelően „lélegezni”, így biztosítva nekünk a gyönyörű hajkoronát.

Nem csak a felszín károsodik

A levegőben lévő toxikus anyagok ugyanis nemcsak a hajvégeket károsítják, de behatolnak egészen a hajhagymákig, és ezáltal az egész hajszálat tönkretehetik. Így lesz a haj szerkezete töredezett, könnyen seprűsödik a vége, és hullik is. Ráadásul még azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a környezetszennyezés csak egy a sok összetevő közül, ami a hajunkat tönkreteszi. Ott van még a finomszemcsés por, a dohányfüst, a hajápolási kemikáliák (festékek, színezők, hajzselék), a túl vízköves otthoni víz vagy a gyakori izzadás. Ezektől mind elnehezül a fejbőr, eltömődik, s nem tud egészséges hajhagymákat, hajszálakat kinevelni.

A kulcsszó: mélytisztítás

Láthatjuk, hogy nagy szükség van tehát nemcsak a belső méregtelenítésre időközönként, amikor a szervezetünket megszabadítjuk a feleslegesen lerakódott salakanyagoktól, hanem arra is, hogy hajunkat, fejbőrünket is megtisztítsuk. Léteznek méregtelenítő, mélytisztító hatással bíró samponok. A legjobb, ha a fejbőrradírozást is kipróbáljuk. Ezek a készítmények legtöbbször természetes alapanyagokból (jojoba, kova, kvarc) tartalmaznak mikroszemcséket, ami lehetővé teszi a fejbőr hámlasztását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top