Trend

Kiderült, mi okozta a kifutón elhunyt modell halálát

Nyilvánosságra hozták a modell boncolási jegyzőkönyvét.

Ahogy arról április végén mi is beszámoltunk, Tales Soares brazil modell a São Pauló-i Divathét zárórendezvényén összeesett a kifutón. Bár azonnal orvosi segítséget kapott, az életét már nem tudták megmenteni. Akkor még csupán találgatások láttak napvilágot, mi okozhatta a 26 éves férfi halálát, a legtöbben kábítószerre vagy táplálkozási rendellenességekre tippeltek.

Soares hivatalos boncolási jegyzőkönyvét most nyilvánosságra hozták. Eszerint halálát szívbetegség okozta, mely akut tüdőödémához vezetett. Drogot vagy alkoholt nem találtak a szervezetében.

Tales Soares a végzetes divatbemutatón (profimedia)

A boncolást végző orvosok nem határozták meg pontosan, hogy Soares milyen típusú szívbetegségben szenvedhetett, viszont valószínűleg nem tudott arról, hogy beteg. 

Testvére, Alexandra Soares a sajtónak korábban úgy nyilatkozott: Tales szuper egészséges étrendet követett, emellett rendszeresen jógázott, crossfitedzésekre járt és meditált, drogot pedig nem használt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top