Trend
Szponzorált tartalom

Vissza a kilencvenes évekbe! – Leteszteltük a Reebok Aztrek 93-at!

Visszatért a ’90-es évek ikonikus lábbelije. Kipróbáltuk, mit tud.

A Reebok Classic gyökereit mindig is az Aztrek cipők jelentették. Az 1993-ban eredetileg futócipőként debütáló modellek most viszont az eredeti, vintage Aztrek 93 néven, de minden szempontból megújulva térnek vissza. Az ikonikus modellt Christian Tresser, egykori futballjátékos és a ’90-es évek egyik legnépszerűbb tervezője álmodta meg. 

Reebok Aztrek 93 teszt

A Reebok Aztrek 93 (Fotó: nlc/Leéb Ádám)

A több mint 25 éve bemutatott Aztrek 93 hitelesen képviseli a sportban a retró stílust. Az újraértelmezett változat mindenekelőtt a gondosan kiválasztott, feltűnő színek kombinációjával emelkedik ki a tömegből, amivel a ’90-es évek meghatározó trendjét idézi. A sportos stílus és a hétköznapi viselet ötvözetének időtlen képviselője.  

Reebok Aztrek 93 teszt

(Fotó: nlc/Leéb Ádám)

A modell formás, egyáltalán nem bumfordi darab. Kimondottan könnyű, ugyanakkor stabilan, teljesen körülölelve tartja a lábfejet. Már első viseléskor kényelmes volt, nem kellett külön „bejáratni”. Talpa vastag, járás közben szinte gördül, nem csupán egyenletes terepen, de akár a fűben vagy göröngyös talajon is kellemes érzés lépkedni benne. Nem csúszik, nem is akad, valóban megkönnyíti a járást. A cipőfűzője pedig több órás viselés alatt sem bomlott ki.

Reebok Aztrek 93 teszt

(Fotó: nlc/Leéb Ádám)

Első alkalommal egy farmeres szetthez vettem fel, azóta azonban volt már rajtam egyberuhával, midi- és maxiszoknyával is és mindegyikhez passzolt. Igazi statement modell, ugyanakkor mégsem tolakodó és kifejezetten sokoldalúan kombinálható.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top