Trend

Túl szexi ruhát választott az esküvőre, szétszedik a kommentelők

A nő a legnagyobb hibát nem a ruhaválasztással követte el, hanem azzal, hogy megosztott magáról egy képet a ruhában.

Esküvőre teljességgel elfogadhatatlan ez a darab… egy éjszakai bárba viszont tökéletes” – írta az egyik kíméletlen kommentelő ahhoz a fotóhoz, amin egy fiatal nő pózol abban a ruhában, amit egy esküvőre választott magának. A nőről amúgy semmi közelebbit nem lehet tudni, szerintünk a legnagyobb hibát nem azzal követte el, hogy ezt a ruhát választotta egy esküvőre, hanem azzal, hogy lefotózta magát, majd a képet megosztotta az ismerőseivel.

ruha esküvő ruhaválasztás komment

Illik vagy sem? – Kép forrása: Facebook

Hogy az ismerősöktől hogyan került az internet széles nyilvánossága elé az egyébként privát fotó, nos, az rejtély. Egy biztos, ide került, így a szereplőjének most már tűrnie kell a kéretlen, sokszor kíméletlen és nyers vélemények cunamiját:

„Soha nem vennék fel ilyen ruhát egy esküvőre!”

„Nem értem, mit gondolt ezzel a ruhával. Rettenetes.”

„Azok a vendégek, akik ilyen, vagy ehhez hasonló ruhát húznak egy esküvőre, egyszerűen képtelenek elviselni, hogy legalább egy rövid ideig ne róluk szóljon minden.”

Bár a ruha többségében negatív hozzászólásokat kapott a netezőktől, azért akadtak olyanok is, akik megvédték a merészebb ruhát választó vendéget: voltak, akik amellett érveltek, hogy mindenkinek magánügye, milyen ruhában megy egy esküvőre, és voltak, akik szerint a többség azért szapulja a nőt, mert féltékenyek rá a tökéletes teste miatt.

Hogy kinek van igaza? Nos, ebben nem szeretnénk állást foglalni, inkább megkérdeznénk benneteket: szerintetek illik esküvőre felvenni egy ilyen ruhát, vagy sem? Írjátok meg kommentben!

VIA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top