Trend

Lecikizték a menyasszonyt, mert beledagadt az ujja az eljegyzési gyűrűbe

A közösségi médiában csúnyán rászálltak a szerencsétlen nőre. Volt, aki szerint síkosítóra, olívaolajra, szappanra, szenteltvízre, fogóra és a Hulkra lesz szüksége, hogy lehúzza a gyűrűt az ujjáról.

Csúnyán ráfázott egy menyasszony, amikor megosztotta az eljegyzési gyűrűjéről készült képet a Facebookon – írja a The Sun.

Lecikizték, mert beledagadt az ujja a gyűrűbe (Fotó: Facebook)

A szegény ara nyilván nagyon büszke volt fekete köves, szívet és tőrt formázó gyűrűre – de a felhasználók ahelyett, hogy megdicsérték volna a vőlegénye ízlését, inkább azon élcelődtek, hogy beledagadt az ujja az ékszerbe.

„Síkosítóra, olívaolajra, szappanra, szenteltvízre, fogóra és a Hulkra lesz szüksége, hogy lehúzza az ujjáról” – írta egyikük. „Ha elmész a helyi tűzoltóságra, ingyen levágják. Ráadásul a szexi tűzoltókkal is beszélhetsz” – gúnyolódott egy másik. „Aúúú, nem is értem, hogy nem halt el az ujja” – gonoszkodott egy harmadik. De olyan hozzászóló is volt, aki aziránt érdeklődött, hogy a menyasszonynak szüksége van-e orvosi segítségre. Szegény nő.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top