Trend

„Nem tartozol a világnak tökéletes testtel” – egy blogger anyuka inspiráló posztja

Te mennyire vagy jóban a testeddel? Befolyásolja mindez a közérzetedet? Ha igen, akkor ezt mindenképpen olvasd el!

A nyári meleggel együtt járó lenge ruhák és a bikiniszezon nagyon sok nőnek okoznak komoly szorongást, pedig nem kellene, hogy így legyen. Erre hívta fel a figyelmet a The Bird’s Papaya néven blogoló kanadai anyuka, Sarah Nicole Landry egy remekül megfogalmazott posztban.

„Nem tartozol a világnak azzal, hogy bikinit viselj. Nem tartozol formás mellekkel és feszes hassal sem. Nem kell elnézést kérned a hurkáid miatt, vagy magyarázkodnod, hogy miért szaladtak fel a pluszkilók. De az is rendben van, ha bikinit viselsz, tökéletes a melled, és feszes a hasad. Ha megosztod, miért vannak hurkáid, vagy elmondod, miért szaladtak fel a pluszkilók. Csak az a lényeg, hogy jól érezd magad! Gyere, mutasd meg, hogy vagy ma!

Ha hosszú farmert hordasz, mert nem érzed magad jól rövidnadrágban, rendben van, ha sortot, az is! Ha éppen hisztis vagy, köszönöm, hogy itt vagy! Ha van narancsbőröd vagy hurkáid, köszönöm, hogy itt vagy! Ha feszes hasad van, köszönöm, hogy itt vagy! A lényeg, hogy eljöttél, és jól érzed magad! Nem kell másmilyennek lenned, mint amilyen vagy.”

A poszt rengeteg pozitív visszajelzést kapott, többen írták, hogy eddig féltek tőle, de most jöttek csak rá, hogy akár jól is érezhetik magukat a nyáron.

Via

Kiemelt kép: The Bird’s Papaya / Faceboook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top