Trend

Zseniális megoldást talált ez a lány a vörösborfoltos ruhájára

Ezután már nem kell rettegned a vörösbortól, amikor hófehér ruhát veszel fel...

A leleményességen múlik, hogyan kezeli az ember, ha véletlenül leöntik valamilyen itallal. Abban biztosan mindenki egyetért, hogy roppant bosszantó, ha ruhánkat ilyen baleset éri. Főleg, ha hófehérben parádézunk és vörösbor a ránk löttyenő folyadék. A 19 éves Eleanor Waltonnal is ez történt, ám az angol lány nem engedte, hogy ez az elrontsa a napját, sőt új divatot teremtett.

Elena az Észak Yorkshire-ban rendezett Ripton Races lovasfutamon vett részt, amikor egy idegen véletlenül meglökte, és a kezébe lévő vörösbor a hófehér kezeslábasára ömlött. A lány viszont nem hagyta, hogy ez a kis közjáték elrontsa szórakozását, hanem fogta magát, és némi vörösbor és barátnője segítségével egy igazán ütős megoldással állt elő.

Elenáék a mellékhelyiség mosdójába bort öntöttek, ebbe áztatták be a balesetes kezeslábas egyes részeit, a kézszárítóval pedig megszárították. A végeredmény meglepően jól sikerült, a borral való átszínezéssel újszerű és divatos ruhát sikerült összehozniuk. Ebben többen egyetértettek a helyszínen is, Elena ugyanis néhány dicséretet is bezsebelt különleges öltözetéért.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top