Trend

Nadrágja miatt nem engedték be a bárba ezt a nőt

A fiatal nő a barátnőjével szeretett volna társaságához csatlakozni egy bárban, ám a kidobó megtagadta tőle a belépést arra hivatkozva, hogy nadrágja nem megfelelő viselet.

A 20 éves Amber Paxton és párja, a 21 éves Alyshia Walker 32 kilométert utazott Livingstonból, hogy barátaikkal egy estét eltölthessenek az egyik edinburgh-i bárban. Ismerőseik azonban hiába várták őket, mivel Alyshiát nem engedték be, mert edzőnadrágot viselt.

Az eset nagyon felháborította őket, emiatt szerettek volna a bár menedzserével beszélni a történtekről, a vezető azonban 20 percet várakoztatta őket kint az esőben arra hivatkozva, hogy a bár tele van.

A kifogásolt nadrág egyébként a Zara divatmárka kollekciójából való, egy lezserebb, jogging stílusú szövetnadrág, oldalán csíkkal, ami sportos hatást kölcsönöz a ruhadarabnak.

Miután semmilyen panaszbejelentési lehetőséget nem adtak nekik, az interneten osztották meg történetüket. Felhívták arra is a figyelmet, hogy az egyik képen háttérében keresztbe font karral a bármenedzser látható, aki szintén hasonló nadrágot visel, ami még érthetetlenebbé tette számukra a velük szembeni eljárást.

Ezt követően a Pilgrim Bar vezetése elismerte, hogy hibáztak, és személyesen is elnézést kértek a történtek miatt.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top