Trend

Menyasszonynak öltözne exe esküvőjén, nem kímélték a netezők

A nő az internetezők segítségét kérte a ruhaválasztához, a három bemutatott lehetőség közül kettő fehér, és esküvői ruhára hajaz.

A Facebookon egy esküvői szégyenfalként működő csoportban bukkant fel a következő történet, mely szerint egy nő a volt barátja esküvőjére készülve nem tudott dönteni, hogy milyen ruhát vegyen fel, így a neten kért ehhez segítséget.

„Három hét múlva részt veszek egy esküvőn, és nem tudom eldönteni, hogy milyen ruhát vegyek fel. Ha segít, ez egy nagyon elegáns esemény lesz, és a vőlegény az exbarátom, de még mindig nagyon jó barátok vagyunk, ezért szeretnénk olyat választani, ami illik az eseményhez” – írta posztjában a nő.

Három öltözet között vacillált, melyekről képet is megosztott, ennek alapján várta a voksokat. A ruhák közül kettő egyébként fehér színű volt, és erősen emlékeztettek egy menyasszonyi ruhára.

A hozzászólók természetesen nem kímélték a nőt, nem érették, miért szeretne szándékosan menyasszonynak öltözni a volt barátja esküvőjén. Egyesek szerint ordít a viselkedéséről, hogy még nincs túl a korábbi szerelmén.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top