Trend

Megalázták a túlsúlyos nőt a pedikűrösnél

A szépségszalon alkalmazottai szerint nem fért volna bele a székbe.

A texasi Tina Lewis egy pedikűrre szeretett volna betérni egy körömszalonba, ám az üzlet egyik alkalmazottja azt közölte vele, hogy a székeik túl kicsik ahhoz, hogy bele tudjon ülni.

A felháborodott nő állítása szerint kéthetente megcsináltatja a körmeit, és még soha nem tapasztalt ilyen hozzáállást és reakciót.

A szépségszalon munkatársa elismerte, hogy a méretére hivatkozva nem tudta Tinát megpedikűrözni. Ugyanakkor azt hozzátette, hogy nem szándékozott durvának vagy rosszindulatúnak lenni, csupán aggódott, mert egy ügyfél korábban kárt okozott a szalon egyik székében.

A szalon tulajdonosa úgy véli, hogy joguk van megtagadni a szolgáltatást ilyen esetben, különösen arra való tekintettel, hogy a székek több száz dollárba kerülnek, és nem engedhetik meg, hogy folyamatosan javíttassák az ülőalkalmatosságokat.

Tina szerint ha vannak a szalonnak követelményei az ügyfelekkel szemben, akkor azt tudatniuk kellett volna az ajtóra kihelyezve. A nő a nem megfelelő stílust is sérelmezte, mint fogalmazott: „Nagyon tiszteletlen volt. Úgy éreztem, hogy diszkrimináció ért.”

(via)

Kiemelt kép: illusztráció,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top