Trend

Életre szóló leckét kaptak a diákok, akik saját készítésű pólója miatt cikiztek ki egy negyedikest

Habár iskolatársai nem ismerték fel rögtön a tehetségét, volt egyvalaki, aki nem ment el szó nélkül a kisfiú kreativitása mellett.

„A múlt héten abban az általános iskolában, ahol tanítok, megrendeztük az egyetemi színek napját: ez egy nagyszabású, több éves hagyománnyal rendelkező esemény, aminek az egyik fontos eleme, hogy a résztvevő diákok annak az egyetemnek a pólójába bújnak, ahol egyszer majd tovább szeretnének tanulni” – kezdte a Facebook-oldalán megosztott, azóta már vírusszerűen terjedő bejegyzését Laura Snyder.

Az általános iskolai tanárnő a folytatásban elárulta, hogy mikor az osztályában bejelentette az eseményt, egyik tanítványa azzal ment oda hozzá az óra végén, hogy szeretne részt venni, de nincs hivatalos egyetemi pólója. „Azt mondtam neki, nem kell, hogy hivatalos pólója legyen, az is bőven elég, ha a pólója színe emlékeztet az egyetemre, amit kiválasztott” – mesélte Snyder, majd hozzátette, másnap a kisfiú büszkén újságolta neki, hogy talált megfelelő színű pólót és alig várja, hogy végre felvehesse az egyetem tiszteletére.

póló iskolai zaklatás lecke megható

Kép forrása: Laura Snyder

„Aztán eljött a várva várt nap, a diákom pedig végtelen büszkeséggel mutatta nekem a Tennessee Egyetem tiszteletére húzott narancssárga pólóját. Mikor megláttam, hogy még egy saját kezűleg rajzolt logót is tűzött az elejére, majd elájultam meglepetésemben” – idézi fel a tanárnő, aki ebéd után arra lett figyelmes, hogy a korábban szélesen mosolygó tanítványa az iskolapadra borulva zokog.

„Később, mikor rákérdeztem, elmondta, azért keseredett neki, mert néhány idősebb iskolatársa kicikizte őt a saját kezűleg rajzolt logó miatt” – írta a tanárnő, aki a posztot azzal zárta, meg fogja keresni az egyetemet, hogy egy hivatalos pólóval lepje meg a csalódott kisfiút. Laura csak arra nem számított, hogy a posztja viharos gyorsasággal terjed majd a közösségi oldalon, és eljut – többek között – az érintett egyetemhez is.

póló iskolai zaklatás lecke megható

Kép forrása: Laura Snyder

Mint kiderült, a Tennessee Egyetemet annyira meghatotta Laura diákjának lelkesedése, hogy egy egész csomag UT-logós holmit küldtek neki: pólókat, labdákat, jegyzetfüzeteket, sőt számítógéppel lemásolták a kisfiú által rajzolt logót is, amit mostantól bárki megrendelhet az egyetem hivatalos webáruházában. Mint a kísérőlevélben leírták, ők ezzel a gesztussal szeretnék kivenni a részüket az iskolai zaklatás és zrikálás elleni harcból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top