Trend
Szponzorált tartalom

Öltöztesd a családot az őszi erdő színeibe!

Őszi gardróbfrissítés megfizethető árakon, az évszak színeiben.

Megérkezett az ősz, magával hozva lenyűgözően változatos színeit. Az egész családra ráfér ilyenkor némi gardróbfrissítés, ehhez adunk most tippeket, az őszi erdő hangulatából inspirálódva.

Babáknak

Plüss overál: 2990 Ft, pulóver: 1790 Ft, 2db-os nadrág: 1790 Ft – Auchan Inextenso

Az állatfigurás, plüssoverall, illetve a pulóverek nem csupán aranyosak, de ami még fontosabb a legkisebbek esetében,  kényelmesek, puhák és melegek is. A pulcsik és a szettben kapható nadrágok színben és szabásban egyaránt harmonizálnak, így kiválóan variálhatók egymással. További rétegekkel kombinálva pedig még a téli hónapokban is bevethetők lesznek.

Kislányoknak

Bélelt parka: 6990 Ft, ruha: 2990 Ft, vastag leggings: 1990 Ft, bakancs: 4490 Ft  – Auchan Inextenso

A kislányok őszi ruhatárának alapdarabja lehet ez a hosszú ujjú, narancsrózsaszín ruha, melyet iskolába, de szabadidős programokra is simán felvehetnek. Hordható harisnyával, de még tutibb választás hozzá egy vastag leggings, mely jobban tartja a hőt, és persze tartósabb is. A virágmintás bakancs igazán csajos modell, szoknyás és nadrágos összeállításokhoz egyaránt passzol. Átmeneti kabát gyanánt érdemes a gyerekeknek is beszerezni egy bélelt parkát, mely egészen a télikabátos idő beköszöntéig jó szolgálatot tesz majd, a hűvösebb reggeleken is.

Kisfiúknak

Terepmintás kabát: 6990 Ft, hosszú ujjú printes póló: 1990 Ft, ing: 3490 Ft, nadrág: 2990 Ft, cipő: 4490 Ft – Auchan Inextenso

A viaszolt, illetve bőrhatású nadrágok ebben a szezonban kifejezetten divatosak, még inkább mellettük szól azonban, hogy strapabírók, így a kisfiúk számára is mindenképp praktikus opció egy ilyen darab. Passzolnak hozzá a pólók, ingek, pulóverek is, vagyis gyakorlatilag mindenféle felsőruházat, ami egy fiú ruhásszekrényében megtalálható. Mi ezúttal egy hosszú ujjú pólót és egy kockás inget, valamint terepmintás kabátot ajánlunk hozzá. Sportcipőből őszre már megéri magas szárút venni, hiszen jobban tartja és melegíti a lábat, mint a félcipő, emellett a napi igénybevételt is derekasabban állja.

Nőknek

Pufi mellény: 2990 Ft, mohair pulóver: 3990 Ft, nadrág: 6490 Ft, sál: 2490 Ft, táska: 4490 Ft, bokacsizma: 3290 Ft – Auchan Inextenso

Egy klasszikus, vastag, kötött pulóverrel mindig lehet több az őszi-téli ruhatáradban. A  skinny nadrág és a chelsea csizma pedig ebben a szezonban is kulcsdarabok maradnak, ahogy a hátizsákok divatja is tart még. Sportosabb vagy szabadidős szettekhez jól jön egy pufi mellény is, ebből azonban fekete helyett inkább válassz valamilyen világos színű darabot, mint például ez a puncsszínű modellt.  

Férfiaknak

Pufi mellény: 4490 Ft, sportos ing: 3990 Ft, eco-friendly farmernadrág: 6490 Ft, bokacsizma: 6490 Ft – Auchan Inextenso

A férfiak számára alapszett a kék ing–kék farmer kombináció, melyet azonban nagyon klasszul fel lehet dobni élénkebb színű holmikkal, például ezzel a mustársárga pufi mellénnyel és a világosbarna bokacsizmával. A farmernadrág mellett szól ráadásul az is, hogy környezetbarát anyagból készült.

A szetteket az Auchan Inextenso őszi kollekciójából válogattuk össze. A márka az évszaknak megfelelő, divatos, kényelmes, egymással sokoldalúan kombinálható, minőségi termékeket kínál, vonzó árakon az egész családnak. Az alsóruházati termékektől a cipőkig, és kiegészítőkig minden megtalálható a választékban. Az őszi kollekció szeptember 26-tól kapható az Auchan hipermarketekben.

INEXTENSO

Advertisement

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top