nlc.hu
Trend
Kedvenc őszi darabjaink az F&F-től (x)

Kedvenc őszi darabjaink az F&F-től (x)

Már javában az őszi szezonban járunk, így nem árt, ha frissítjük a gardróbunkat néhány melegebb darabbal, amikért a téli réteges öltözködéskor is hálásak leszünk majd! Az F&F segítségével összegyűjtöttük a kedvenceinket, amik elengedhetetlenek lesznek az elkövetkezendő hónapokban!


Nincs is jobb érzés annál, mint a hűvös őszi napokon egy puha, kötött pulóverbe bújni. Nem csupán ápol és eltakar, de az átmeneti idő legsokrétűbb darabja is egyben. A túlméretezett, úgynevezett oversized kötöttekkel soha nem fogsz mellé, hiszen örök klasszikusnak tekinthetők. Viselheted sportosabban egy farmerral, vagy épp csinosan, akár pliszírozott szoknyával. Ha az utóbbi mellett döntesz, bátran kombináld sportcipővel, így ez a viselet tökéletes akár rohanós hétköznapokra is, ugyanakkor szupersikkes marad az összeállításod.

Bátran variáljuk a színeket is! Ha felmerül a kabátok és kötött pulóverek viselésének gondolata, először általában mindenki valamilyen sötét színre asszociál, mint például a fekete, szürke vagy barna, de ennek miért is kellene így lennie? Válasszunk bátran élénk színű kabátot vagy pulóvert, és kombináljuk egy színben harmonizáló ruhával, pliszírozott szoknyával vagy nadrággal!

 

További inspiráció: f-f.com

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top