Trend

Katalin katonának, Meghan Audrey Hepburnnek öltözött az emlékezés vasárnapján

Katalin hercegné kabátja vagy Meghan Markle kalapja tetszik jobban?

Katalin és Meghan hercegné a királyi család többi tagjával együtt egy közeli épület erkélyeiről tekintették meg a londoni Kenotáfiumnál zajlott koszorúzást tegnap, az emlékezés vasárnapján, az I. világháború harci cselekményeit lezáró tűzszünet évfordulóján. Ahogy ilyenkor szokás, mindannyian feketébe öltöztek, ám a két hercegné egészen eltérő stílusban tette ezt.

Katalin hercegné a klasszikus vonalhoz tartotta magát: katonai díszegyenruhákra hajazó Alexander McQueen kabátot, valamint egy 1920-as évek stílusában készült Philip Treacy kalapot viselt.

Katalin hercegné Meghan hercegné fegyverszünet napja

Katalin hercegné és Meghan hercegné az emlékezés vasárnapján (Fotók: Karwai Tang, Samir Hussein –WireImage)

Meghan hercegné egy egyszerűbb vonalú, fekete Stella McCartney gyapjúkabátot választott, szettjének leghangsúlyosabb eleme az Audrey Hepburnt idéző Stephen Jones kalap volt.

Ha megfigyeljük, a két hercegné pipacsos brossa sem volt egyforma. Míg Meghan a Brit Királyi Légió hagyományos papír pipacsjelvényét tűzte fel, addig Katalin a kódfejtők fém brossát. Tette mindezt apai nagymamája, Valerie Glassborow tiszteletére, aki a II. világháború idején ügyeletes tiszt volt a Bletchley Parkban, ahol a németek által küldött szupertitkos katonai kódokat fejtették meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top