Trend

Ennél praktikusabb menyasszonyi ruha nem létezik

Minimál vagy csipke? Nem kell feltétlenül egyik vagy másik mellett dönteni...

Egy új-zélandi divattervező, Trish Peng megoldotta azoknak az aráknak a gondját, akik szeretnének különböző öltözékekben megjelenni az esküvőn és az azt követő fogadáson, de nem tudnak, vagy nem akarnak két ruhát vásárolni a nagy napra.  

kifordítható menyasszonyi ruha

(Trish Peng)

A dizájner legújabb menyasszonyi kollekciójának minden egyes darabja valójában két ruhát rejt: a minimalista stílusú kreáció kifordítva csipkekölteménnyé változik, vagy épp ellenkezőleg. 

kifordítható menyasszonyi ruha

(Trish Peng)

A kollekció 11 különféle szabású ruhából áll, a csipke és a minimál azonban mindegyikben közös. A modelleket valódi menyasszonyokról nevezte el, akikkel korábban együtt dolgozott, és inspirálták az alkotás során.

 

kifordítható menyasszonyi ruha

(Trish Peng)

Peng elárulta: a tervezéskor a legnagyobb gondot a cipzárak jelentették, ugyanis egyetlen gyártónál sem talált finom kivitelű kétoldalas cipzárt. Végül úgy oldotta meg a dolgot, hogy a ruhákba két hagyományos cipzárt varr, méghozzá kézzel.

 via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top