Jennifer Lopezt gigamasnik, Gwyneth Paltrow-t konyakszínű nejlonharisnyák falták fel a Golden Globe-on

Megyeri Nikolett | 2020. Január 06.
Ezúttal elmaradt mindenféle hallgatólagos dress code, a hétfő éjjel zajlott Golden Globe-gálán az öltözékeket illetően szinte már giccsesen változatos volt a felhozatal. Ruhamustra.

Akik benne maradtak a karácsonyban

Jennifer Lopez Golden Globe 2020

Jennifer Lopez (Fotó: George Pimentel / WireImage)

Kezdjük ezzel, minek várni: Jennifer Lopez, úgy tűnik, nem tette még túl magát az év végi ünnepeken, ezért gigamasnikkal átkötött karácsonyi ajándékcsomagnak öltözött a Golden Globe-gálára. Amit ezzel máris elért, hogy az ő szettjéből lett az évtized első valamirevaló mémje. 

Lucy Boynton (Fotó: George Pimentel / WireImage)

Lucy Boynton öltözékében is volt valami csomagolópapírszerű, de akár a női bádogembert is eljátszhatta volna az Óz, a csodák csodája feminista feldolgozásában. A megjelenése valahogy mégsem volt katasztrofális, sőt igazából nagyon is egyben volt.

Jodie Comer (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

Jodie Comer angol színésznő személyében pedig maga a karácsonyfa is megjelent a vörös szőnyegen. Na jó, a lebontott karácsonyfa, de ma már úgyis vízkereszt van.

Akik majdnem…

Cate Blanchett (Fotó: Daniele Venturelli / WireImage)

Cate Blanchett úgy tudja viselni a fura ruhákat, ahogy senki más, ennélfogva bérelt helye van a legjobban öltözöttek listáján, bármilyen eseményen jelenik is meg, és bármit is húz magára. Ezzel a Mary Katrantzou-féle napfényes Kleopátra-szereléssel azonban némileg alulmúlta önmagát (igaz, sok más megjelentet még így is túlszárnyalt…).

Michelle Williams (Fotó: Daniele Venturelli / WireImage)

Michelle Williams barackszínű Louis Vuitton estélyije a jobb vállnál elhelyezett, indokolatlan művirág nélkül is működött volna, sőt úgy működött volna csak igazán.

És akiknek egyáltalán nem…

Taylor Swift (Fotó: George Pimentel / WireImage)

Bár le lehetne már állni ezzel, mégis minden jelentős gálára jut minimum egy olyan sztár, aki rondácska, sötétítőfüggöny-szerű anyagból készült ruhát húz. Ezúttal Taylor Swift döntött – igen rosszul – egy ilyen típusú kreáció mellett. 

Gwyneth Paltrow (Fotó: George Pimentel / WireImage)

Az est legpusztítóbb szettjét viszont így is Gwyneth Paltrow viselte: fidres-fodros pucérruháját mintha konyakszínű nejlonharisnyákból varrták volna össze a Fendi műhelyében. 

Optikai (nem) csalódások

Zoë Kravitz (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

Miért is viselt volna Zoë Kravitz csupán egyetlen pöttyös holmit a gálán, ha viselhetett egyszerre kettőt is, ráadásul így?! 

Joey King (Fotó: George Pimentel / WireImage)

Joey King amerikai színésznő Iris van Herpen ruháját ugyan nem kellemes túl sokáig nézegetni, ugyanakkor el kell ismerni, hogy egy műalkotás. Az ilyen kreációknak pedig ott a helyük a vörös szőnyegen. Hol másutt lenne?

Kaitlyn Dever (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Szintén retinacibáló, mindemellett pedig még giccses is volt Kaitlyn Dever amerikai sorozatsztár Valentino estélyije, ám az említett jelzők ebben az esetben pozitív értelemben értendők.

Charlize Theron (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

A gyíkzöld kifejezetten szokatlan árnyalat a vörös szőnyegen, de Charlize Theron outfitjét látva meg tudnánk szokni. A színen túl a tógaszerű szabás, valamint a fekete fűző és lepel is tűpontosan a helyén van. A Diornál tudták, mit csinálnak, az biztos. 

Minimál

Zoey Deutch (Fotó: Daniele Venturelli / WireImage)

Zoey Deutch kanárisárga overallja ránézésre akár egy vintage darab is lehetne a hetvenes évekből, de nem az: a Fendi aktuális Couture kollekciójából való.

Nicole Kidman (Fotó: Daniele Venturelli / WireImage)

Nicole Kidman bő két évig tartó, pocsékul sikerült kísérletezgetés – a papagájruha például megvan? – után visszatérni látszik korábbi, letisztult vörös szőnyeges stílusához. Végre.

Renée Zellweger (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images) 

Bármennyire megtévesztő is a látvány, ez a fotó nem Renée Zellweger viaszbábuját ábrázolja Madame Tussaud panoptikumából, hanem az élő, eleven Renée Zellwegert a Golden Globe vörös szőnyegén. Ruhát viszont sokkal jobban választott, mint plasztikai sebészt.

Helen Mirren (Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images)

A 74 éves Helen Mirrent pedig csak így idetesszük a cikk végére… 

Exit mobile version