Shine

Különleges üzenetet rejtett Jennifer Aniston Golden Globe-ruhája

Ránézésre csak egy szép estélyi, ennél azonban többről van szó.

Több szempontból is kiemelt figyelem övezte Jennifer Anistont a Golden Globe-gálán, egyrész a The Morning Show sorozata kapcsán a legjobb női főszereplő díjra jelölték a televíziós sorozat drámai kategóriában, másrészt pedig a fél világ a Brad Pittel való (vagy nem való) kapcsolatának jeleit fürkészte.

Nos, aki még mindig az álompár újraegyesülésében reménykedik, annak ezúttal (is) csalódnia kellett, Jennifer Aniston azonban Brad nélkül is ragyogott, ruhája pedig megér egy külön misét. Esetében ugyanis nem „csak” annyiról van szó, hogy a Dior-ház készített neki egy méretre szabott, álomszép estélyit, de az minden négyzetcentijében Aniston jelöléséhez kapcsolódott.

Amint azt a brit Vogue-nak Maria Grazia Chiuri, a divatház vezető tervezője elmondta, a fekete estélyi ruha egyszerre hordoz magán feminista és finom, feminin jegyeket, illik a különleges alkalomhoz és lágy keretbe foglalja mindazt a határozottságot, mely a színésznőt már régóta meghatározza. Úgy tervezték meg, hogy az szöges ellentétben álljon mindazzal a merev minimalizmussal, amely a The Morning Show-béli karakterének ruháit jellemzi, hogy túllépjen azok kemény üzenetén és merjen romantikus, nőies varázst nyújtani.

Jennifer Aniston a The Morning Show sorozatban és a 77. Golden Globe-gálán (Fotók: profimedia, Steve Granitz / WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top