Shine

Még ma is ezekről a sztárruhákról beszél mindenki

Minden várokozást felülmúltak a SAG-gála résztvevői.

A Golden Globe és az Oscar közé beékelve azt gondolhatnánk, a sztárok részéről inkább csak elegáns átmenetet képez a SAG, vagyis a Screen Actors Guild-gála, melyen az amerikai színészszakszervezet értékeli az elmúlt év filmes és televíziós alakításait. Mégis, azt láthattuk, hogy a színésznők egytől-egyig pazar estélyi ruhákban jelentek meg, nemcsak egymást, de gyakran önmagukat is felülmúlva.

Ritkán fordul elő, hogy egy vörös szőnyeges eseményt nem csúfítanak el a szerencsétlenül kiválasztott öltözékek, de az idei SAG kivétel volt ez alól. Mutatjuk, melyek voltak azok az alkalmi ruhák, amik láttán világszerte divatszerkesztők tömegeinek esett le az álla.

Jennifer Garner

Finoman szólva is ritka, hogy Jennifer Garner a legjobban öltözött színésznők között szerepel, most azonban briliánsan összedolgozott a csapata. A vörös Dolce & Gabbana estélyi ruha, a szikrázó, gyémánt ékszerek és a tökéletes smink hibátlan megjelenést eredményezett.  

Jennifer Garner (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Zoë Kravitz

Zoë Kravitz modern Audery Hepburnként lépdelt a vörös szőnyegen ebben a barackszínű Oscar de la Renta estélyiben, az ódivatú báli kesztyűket pedig vélhetően egy szempillantás alatt varázsolta vissza a must-have alkalmi kiegészítők táborába.

Zoe Kravitz (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Renée Zellweger

Renée Zellweger már a Golden Globe-gálán is tündökölt, a tengerészkék, pánt nélküli estélyi ruha pedig még előző ruhaválasztását is felülmúlta. Hiába, nagyon úgy fest, hogy szakmailag 2020 az ő éve lesz, ehhez pedig dukál a hibátlan vörös szőnyeges megjelenés is.

Renée Zellweger (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Kathryn Newton

Kathryn Newton élénk narancssárga Valentino estélyi ruhája finoman szóval is merészen dekoltált volt, a szoknyarész anyagmennyiségébe pedig többen is belefulladhattak volna, mégis, a fiatal színésznő játszi könnyedséggel tudta viselni a karakteres darabot, amivel egyértelműen a legjobban öltözöttek listáján végzett.

Kathryn Newton (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images for Turner)

Igaz, Jennifer Lopez Oscar-esélyei elszálltak, úgy tűnik, a színésznőnek mindez nem szegi kedvét attól, hogy elkápráztassa közönségét. Ehhez most egy klasszikus szabású, hátul óriási masnival ékesített Georges Hobeika estélyi ruhát viselt, kellően méretes, mégsem túlzó gyémántmennyiséggel és a kilencvenes éveket idéző, arcot keretező tincsekkel, mely frizuráról kíváncsian várjuk, ezek után visszakerül-e a trendek közé.

Jennifer Lopez (Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images)

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston nemcsak megölelte Brad Pittet, de tette mindezt egy tökéletesen rászabott vintage Dior ruhában, mely látvány önmagában is kiérdemelte volna, hogy a címlapokra kerüljön, így együtt azonban mindenképp több rajongójának szerzett örömet. 

Jennifer Aniston (Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

Sophie Turner

Sophie Turner pink Louis Vuitton ruhájában az est Barbie babájaként tündökölt, de tette mindezt a legpozitívabb értelemben. A ruha szabásvonala, kialakítása mesteri volt, mintha csak ráöntötték volna a színésznőre, a karakteres, csatos öv pedig kellő vagányságot vitt a szettbe.

Sophie Turner (Fotó: Amy Sussman / WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top