Shine

Jennifer Lopezt 20 év után Golden Globe-ra jelölték, smink nélkül köszönte meg

A Wall Street pillangói filmjében nyújtott alakításával érdemelte ki a jelölést.

Nyilvánosságra hozták, mely színésznőket és színészeket, illetve filmeket jelölték a jövő évi Golden Globe-díjra, a művészek pedig, ahogyan azt illik, sorra osztották meg örömüket és köszönetüket közösségimédia-felületeiken. Így tett Jennifer Lopez is, aki az 1998-as, Selena-filmbeli főszerepéért kapott jelölés után most a Wall Street pillangói című filmjében nyújtott alakításával érdemelte ki a jelölést.

Igaz, a színésznő a főszerepet játssza a filmben, végül a legjobb mellékszereplő kategóriába fért bele, de lényeg, hogy ott van, ő pedig videója alapján nagyon-nagyon örült a hírnek. Olyannyira, hogy örömében még a sminkkel sem vacakolt, éppen csak egy kicsit megfilterezve mondott köszönetet a jelölésért. Semmi flanc és dívaság, az mégis tökéletesen átjön, milyen gyönyörű nő.

Itt tudod megnézni a videóját »

Jennifer Lopez Golden Globe-jelölt másodszor

Jennifer Lopezt az 1998-as Selena-film után most, másodszor jelölték Golden Globe-díjra (Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top