Shine

Úristen, micsoda jó nő Jennifer Lopez!

Egy teremnyi híresség videózta tátott szájjal a vonulását.

Hétvégén mutatta be a Versace divatház legújabb kollekcióját, melynek fő attrakciója Jennifer Lopez volt, aki a kereken húsz éve bemutatott és testén ikonikussá vált, trópusi mintás ruha idei változatában lépett a kifutóra. A színésznő dekoltázsa anno akkora szenzáció volt, hogy a Google képkereső funkcióját is konkrétan ez a szett ihlette. A 2000-es Grammy-díjátadón viselt, épp csak egy díszcsattal és némi szerencsével összetartott ruhadarabra ugyanis sokmilliónyian lettek azonnal kíváncsiak, Lopez számára pedig egy azóta is tartó, jó barátságot és együttműködést hozott Donatella Versacéval.

Jennifer Lopez 2000-ben és 2019-en a trópisu mintás Versace ruhában

Jennifer Lopez 2000-ben és most, 2019-ben a trópusi mintás Versace-ruhában (Fotók: Scott Gries / ImageDirect és Vittorio Zunino Celotto / Getty Images)

Donatella Versace már a nyáron is előrukkolt egy kis nosztalgikus dizájnnal, amikor a trópusi mintákkal egy sneakert dobott piacra, az azonban nyilván nem szólt akkorát, mint Lopez mostani szereplése. Tucatnyi videón örökítették meg, amint az énekesnő végigvonult a kifutón, olyan testtel, amit a legtöbben huszonévesen is megirigyelnénk

Jennifer Lopez a Versace divatbemutatón

Jennifer Lopez a Versace-divatbemutatón az ikonikus dzsungelmintás ruhában (Vittorio Zunino Celotto / Getty Images)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top