Shine

Cipő készült Jennifer Lopez ikonikus ruhájából

A felejthetetlen, trópusi mintás ruha tornacipő formájában tért vissza.

Szinte hihetetlen, de közel húsz éve, hogy Jennifer Lopez besétált a Grammy vörös szőnyegére bugyivonalig dekoltált, trópusi mintás Versace ruhájában, amely úgy hatott, mintha csak egy hatalmas, áttetsző kendőt rögzítettek volna trükkösen a testén.

A ruha azóta valódi divattörténeti darab lett, jogosan tagja minden összeállításnak, ami a legszebb, legszexibb, legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhákat hivatott az olvasók elé tárni. A Versace csoda pedig most újra köztünk van, csakhogy egy egészen meglepő változatban: tornacipő lett az estélyiből.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Concepts x Versace Chain Reaction Online Raffle | 07.16.19 | 12-6PM CNCPTS.COM

CONCEPTS (@cncpts) által megosztott bejegyzés,

A divatház a Concepts cipőmárkával állt össze, hogy elkészítsék az egyedi sneakert, mégpedig abból az apropóból, hogy júlus 24-én lesz a énekesnő 50. születésnapja, 2020 januárjában pedig húsz éve lesz, hogy felvette az ominózus alkalmi ruhát.

Jennifer Lopez a 2000-es Grammy-díjátadón a zöld Versace ruhában (Fotó: Jeff Vespa/WireImage)

Érdekes, hogy a zöld ruhának nem az volt az első alkalma a vörös szőnyegen, mégis JLo testén vonult be a divattörténelembe. Alig egy hónappal a 2000-es Grammy előtt még Geri Halliwell pózolt ugyanilyen estélyiben az  NRJ Music Awards díjátadón, sőt maga Donatella Versace is felvette kreációját, rajta egy évvel korábban, a MET-gálán láthatta a nagyérdemű. 

Megnézem
Összes kép (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top