Sztárok

A Jennifer Aniston–Brad Pitt-ölelésről szól a SAG, a színésznő reagált a történetre

Egyetlen ember akadt, aki fel merte tenni Jennifer Anistonnak a kérdést: mit szól a róla és Brad Pittről szóló hírekhez? A színésznő mosolyogva válaszolt.

Mondhatnánk, hogy a Golden Globe-gála előtt kezdődött ez a történet, de valójában inkább másfél évtizede, amikor Brad Pitt és Jennifer Aniston bejelentette a válását. Pontosan azóta szeretné a rajongóik többsége azt látni, hogy újra együtt van a két sztár, és az idei díjkiosztó szezonban erre végre rengeteg alkalom kínálkozik. A Golden Globe-on elmaradtak a várva várt közös fotók, de pontosan két héttel később a SAG-gálán ez történt

Megnézem
Összes kép (7)

Leszögezhetjük, ez jelenleg a világ egyik legjobban megörökített ölelése: az egész jelenet nagyjából egy percig tartott, és jó néhány tucat felvétel készült róla. Megjelent több profi képsorozat, telefonos videók és okostelefonokkal készített fotók, az erről szóló hírek pedig jóval hosszabbak, mint maga az ölelés volt, hiszen már kielemezték testbeszédszakértők, rajongók, és mindenki, akinek ezzel kapcsolatban akár csak egyetlen gondolata is volt, már megosztotta valahol az interneten. Szóval nem túlzás azt mondani, hogy a csapból is ez folyik. 

Ez, ahol Brad Pitt még szorítja (?) a távozó Jennifer Aniston kezét, a pár rajongóinak igazi kedvence: 

Brad Pitt és Jennifer Aniston a Screen Actors Guild (SAG) Awards színpada mögött találkoztak, miután mindketten díjat kaptak (Fotó: Emma McIntyre / Getty Images for Turner)

Előtte persze megnézhettük, hogyan nevet Jennifer Aniston a volt férje vicces beszédén, mert a szerkesztők megint gondoskodtak arról, hogy láthassuk, akár csak a Golden Globe-on. Majd a díjjal a kezében Pitt a kulisszák mögötti kivetítőn nézte végig a volt felesége köszönőbeszédét, és ezt is megörökítették. 

Mindebbe az optimisták már beleláttak egy komplett újrakezdést, annak ellenére is, hogy Brad Pitt a Golden Globe-on elmondta, Aniston csak nagyon jó barátja, ezért mindig örül, ha viszontláthatja, de hát az igazi #teamAniston rajongókat sosem zavarta. 

Amikor az egyik riporter megkérdezte a színésznőt a SAG-gálán, mit gondol arról a tömérdek Aniston–Pitt-hírről, ami az utóbbi időben megjelent, a másik riporter fejrázással jelezte, hogy túl messzire ment ezzel. A sztár viszont nem jött zavarba, és rutinosan kezelte a helyzetet: 

„Őrületes, de hát mi másról is beszélnének, ugye?!?” – zárta rövidre Aniston a választ.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top