Sztárok

Jennifer Aniston és Brad Pitt viszonyáról napokon belül kiderül az igazság

1998-tól Jennifer Aniston és Brad Pitt voltak az úgy nevezett álompár, és bármilyen elképesztő is, szinte pontosan 15 évvel azután, hogy bejelentették a válásukat, még mindig annak számítanak.

Mindegy, hogy Pitt és Angelina Jolie közben hat gyereket neveltek, de amióta bejelentették a válásukat, a rajongók várják, hogy Anistonhoz visszataláljon a színész. Pláne, hogy időközben Aniston is elvált, és a színésznő ötvenedik születésnapja óta pedig egyre vadabb sztorik látnak napvilágot. Például, hogy az ünneplés után Pitt kapott még egy esélyt, és hogy újra randiznak, de ismét képbe került Clooney, akinek az olaszországi villájában randiztak, és állítólag már a gyerekkérdést is tisztázták: egyik hónapban az a hír járta, hogy lányt akarnak, aztán meg, hogy fiút. 

Az ünnepi időszakban pedig felgyorsultak az események. A New Weekly! magazin konkrétan karácsonyi eljegyzésről számolt be, ahol a gyűrűt a színész lánya, Shiloh Jolie-Pitt választotta ki. Kicsit levesz a sztori hitelességéből, hogy a titkos eljegyzésről már december közepén beszámolt a magazin, de persze az elképesztő részletekkel kapcsolatban is sok a kérdőjel az olvasókban. Viszont ezután jött az InTouch Weekly beszámolója, ahol már fotót is mellékeltek.

Az amerikai magazin arról számolt be, hogy Jennifer Aniston karácsonyi partijára többek között az exe is hivatalos volt, Pitt pedig elsőként érkezett és utolsóként hagyta el az összejövetelt, erről képet is közöltek. A közel ötvenfős vendégseregnek a színész állítólag megható pohárköszöntőt mondott, amelyben mindenki előtt vallott szerelmet Anistonnak, és ezzel tudatták a barátokkal: ismét együtt vannak. Az InTouch Weekly úgy értesült, hogy a pár együtt készült a Golden Globe-ra, és ezzel hivatalossá teszik a kapcsolatukat. Nos, a gála Beverly Hillsben lesz, közép-európai idő szerint január 6-án hajnali kettőkor, szóval napok kérdése, és kiderül, mi igaz a fent leírtakból.

Jennifer Aniston és Brad Pitt karácsonykor újra együtt ünnepeltek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top