nlc.hu
Sztárok

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Brad Pitt közös táncos videóján olvadozik az internet

A mai napig ők a legjobban szeretett hollywoodi sztárpár.

Jennifer Aniston és Brad Pitt szerelme hollywoodi tündérmeseként indult, ám nem tartott örökké. Először az 1999-es Emmy-díjátadón jelentek meg egymás oldalán. A világ már akkor is imádta a két sztárt, így nem volt kérdés, hogy együtt is népszerűek lesznek. 2000-ben mondták ki a boldogító igent, mindent szép is volt, ám 2005-ben sokak megdöbbenésére beadták a válópert. Az ok: Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán beleszeretett a kolléganőjébe, Angelina Jolie-ba. Akkoriban sokan támadták Anistont, hogy ő is tehet a szakításról, mivel nem szült gyereket Pittnek. 2006-ban egy interjúban a színésznő cáfolta ezeket a híreszteléseket.

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Brad Pitt 2004-ben. (Fotó: Profimedia)

 „Egy válófélben lévő férfit soha nem vádolnának azzal, hogy a karriert választja a gyerekek helyett. Ez nagyon feldühített. Soha életemben nem mondtam, hogy nem akarok gyereket. Akartam, és akarni is fogom! Engem azok a nők inspirálnak, akiknek van karrierjük és gyerekük is, aki össze tudják hozni mindkettőt. Ugyan miért akarnám korlátozni magam? Mindig is szerettem volna gyereket, és soha nem adnám fel ezt az élményt a karrierért”nyilatkozta akkor a Vanity Fairnek a sztár. Bár a páros szakított, a mai napig jóban vannak, és ha találkoznak, örömmel beszélgetnek egymással. Az internet azonban nem felejt, és még 2024-ben is felröppen egy-egy szerkesztett kép, vagy videó, mely az egykori álompárról szól. Ilyen ez az Instagramon fellelhető felvétel is, mely ugyan mesterséges intelligencia bevonásával készült, szinte életszerűnek tűnik. Íme: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top