nlc.hu
Sztárok

5 csúnya sztárszakítás

5 sztárpár, akikről azt hittük örökre együtt lesznek, de csúnya válás lett a vége

Brad Pitt, Gwen Stephanie és Tom Cruise házassága is a meglehetősen zűrös válások közé tartoznak. Sztárpárok, akikről azt gondoltuk, a szerelmük minimum örökké tart, de nagyot tévedtünk.

A válás nehéz, de a jogi és a gyámügyi viták még nehezebbek lehetnek – különösen igaz lehet ez akkor, ha reflektorfény irányul egy párra.

Johnny Depp és Amber Heard

Johnny Depp és egykori felesége Amber Heard

Johnny Depp és egykori felesége, Amber Heard
(Fotó: John Shearer/WireImage)

Johnny Depp és Amber Heard 2017-ben véglegesítették a válásukat, de a dráma még mindig tart körülöttük. Az exek csúnya bírósági harcba bonyolódtak, miután mindketten verbális és fizikai bántalmazással vádolták egymást. Heard egy 2020 júliusi bírósági tárgyaláson ezt mondta:

„Féltem, hogy meg fog ölni, akár szándékosan, akár úgy, hogy elveszti az irányítást, és túl messzire megy. Sokszor azzal fenyegetőzött, hogy megöl.”

Depp a maga részéről többször is tagadta a családon belüli erőszakra vonatkozó vádakat:

„Soha nem fogom abbahagyni a harcot. Időbe telik, mire egy ilyen történeten túljut az ember. Fájdalmas mindezt megélni egy olyan valakivel kapcsolatban, akiről egészen mást hittél.”

A sárdobálásnak azóta sincs vége.

Tom Cruise és Katie Holmes

Katie Holmes és Tom Cruise a Világok harca bemutatóján

Katie Holmes és Tom Cruise a Világok harca bemutatóján
(Fotó: Jim Spellman/WireImage)

A két színész házassága 7 év után 2012-ben ért véget, aminek a legfőbb oka az eltérő vallási nézeteik voltak. A Dawson és a haverok sztárja, Katie Holmes katolikus családba született, és a házasságkötés után áttért a szcientológiára, de nem tudott megbékélni vele, és közös lányukat sem szerette volna annak elvei szerint nevelni.

Brad Pitt és Jennifer Aniston

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Kár, hogy vége lett!
(Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic)

Sokan gondoljuk úgy, hogy soha nem volt annyira összeillő pár, mint Jennifer Aniston és Brad Pitt, és még ma is össze akarjuk őket hozni. 1998-ban menedzsereik hozták össze őket, majd 2 évre rá összeházasodtak. Az egész világ rajongott Branniferért, és sokáig úgy is nézett ki, hogy valóban léteznek tündérmesék. Bár a mai napig mindketten tagadják, az 5 évig tartó házasságuknak nem sokkal azután lett vége, hogy Pitt és Jolie megkezdte a Mr. és Mrs. Smith forgatását: 2005 januárjában jelentették be a válást, 1 évre rá pedig Jolie már terhes volt Pitt-től.

Gwen Stefani és Gavin Rossdale

Gwen Stefani és Gavin Rossdale 2014-ben

Gwen Stefani és Gavin Rossdale 2014-ben
(Fotó: Chris Polk/PMA2014/Getty Images for dcp)

A No Doubt és a Bush énekesei közel 13 évig voltak házasok, így jó okkal hihettük, hogy révbe értek egymás oldalán. Habár a házasság kifejezetten sokáig tartott, ha megnézzük a sztárpárok kapcsolatainak átlag idejét, és 3 gyerekük is született, Kingston, Zuma és Apollo, de végül zátonyra futott. Az énekesnő 2015-ben beadta a válókeresetet, miután egy bulvárlap megszellőztette, hogy férje évekig csalta őt a gyermekeik egykori dadájával. Stefani azóta újra szerelmes lett és férjhez is ment 2021-ben: a jelek szerint Blake Shelton amerikai countryénekessel nagyon boldogok.

Jessica Simpson és Nick Lachey

Jessica Simpson és Nick Lachey

Jessica Simpson és Nick Lachey
(Fotó: Sam Levi/WireImage)

A 2000-es években szinte minden férfimagazin címlapján ott feszített Jessica Simpson, így a házasságkötése sok férfi rajongóját lelombozta. Tény, nem kellett sokáig szomorkodniuk, ugyanis az énekesnő és a szintén énekes Nick Lachey 3 év után elváltak, és nem a legszebb körülmények között. A férfi, aki azóta újranősült, régóta boldog házasságban él, és feleségével, Vanessa Lachey-vel együtt különböző Netflix reality show-k házigazdájaként láthatjuk. A rövid frigyről anno így nyilatkozott:

„Az egyik leghülyébb ötletem volt, amit valaha is megvalósítottam.”

via

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top