nlc.hu
Sztárok

Janicsák Veca akkor és most

Janicsák Veca ennyit változott az első tévészereplése óta – 15 év telt el azóta

Janicsák Vecát a legtöbben 2007-ben a Csillag születikből, vagy a 2010-es X-faktorból ismerhetjük. Épp hogy kilépett a kamaszkorból, máris a toplisták élén találta magát, és 15 év alatt rengeteget változott.
janicsák veca

Janicsák Veca már több mint 10 éve aktívan jelen van a zenei életben, de arra, ahogy a Quimby slágerét, a Most múlik pontosant énekelte, még ma is sokan emlékszünk. Sok minden történt az énekesnővel az elmúlt 15 évben.

17 éve a színpadon

A 32 éves énekesnő számára már gyerekkorától egyértelmű volt, hogy énekes lesz, hiszen édesapja, Janicsák István, a Z’Zi Labor frontembere is a színpadon élte az életét. A Fonogram-díjas énekesnő iskolásként sok énekversenyen vett részt, a középiskolában együttest alapított, és 15 évesen már a Sziget Fesztiválon is énekelt.

Habár több tehetségkutatóban is szerepelt, nagyobb ismeretséget a 2007-es Csillag születik RTL Klub-os produkcióban szerzett, amikor még csak 18 éves volt. Itt a középdöntőig jutott, de az igazán nagy siker még 3 évet váratott magára. 2010-ben jelentkezett az X-Faktorba, és mentorával Geszti Péterrel egészen a negyedik helyig meneteltek, ami egyben a műsor legjobb női hangját is jelentette.

Ezután már egymaga képes volt megtölteni a Papp László Sportarénát, példaképével, Ákossal is duettezett, jó barátjával, Kocsis Tiborral, majd a Hooligansszel is készítettek közösen slágereket. 2017-ben A nagy duett 5. évadát megnyerte duettpartnerével, Simon Kornéllal, majd még ugyanebben az évben a Sztárban sztár című műsorban is fellépett.

Janicsák Veca és Janicsák István
Megnézem
Összes kép (8)

Az énekesnő sokat változott az utóbbi évek alatt

Veca a társadalmi felelősségvállalást is fontosnak tartja: a nevelőszülői programot is támogatta – más énekesekkel egyetemben – a Befogadlak dal feléneklésével. Emellett a környezetszennyezés ellen is rendszeresen felemeli a hangját.

Janicsák nemcsak a zenei életben aktív, több lábon áll: évekkel ezelőtt nővérével, Reginával szépségszalont nyitottak. Habár az énekesnő még mindig fiatal, odafigyel a külsejére. Rajongói nem mindig fogadják kitörő lelkesedéssel a megújulásait, és plasztikai beavatkozásokat vélnek felfedezni az arcán.

Ami a magánéletét illeti: 2015 decemberében született meg lánya, Emma. Sokáig nem láthattunk róla képet, de 2020-ban végül az egyik klipjében, amit a karantén alatt férjével együtt forgattak, megmutatta a 4 éves kislányt: 

Janicsák lezárja a múltját, és új életet kezd

2017-ben házasodott össze gyermeke apjával, Ladányi Jancsó Ábellel, 2019-ben aztán részt vettek az Ázsia Expresszben, ahol 2. helyen végeztek. Habár a nézők szerint nem tett jót a párnak a műsor, nem díjazták azt, ahogy Janicsák megnyilvánult a férjével kapcsolatban, az énekesnő akkor azt nyilatkozta, hogy teljesen természetesek a viták egy kapcsolatban, és nem érzik ettől gyengébbnek magukat.

A napokban derült ki, hogy férjével elválnak, és a válásról mindkét félnek megvan a maga véleménye, amit a rajongók tudtára is adtak. Janicsák a Glamournak így nyilatkozott:

„Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen a párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. Nehéz szembenézni ezzel a ténnyel, úgy hogy közben az emberek ítélkeznek feletted, miközben fogalmuk sincs a valóságról. Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagamat.”

Janicsák Veca és ex-férje
Megnézem
Összes kép (5)

Arról is a napokban beszélt először hogy eltávolították a méhét, nem lehet többé gyermeke. Janicsák nehéz időszakon megy keresztül, de úgy véli, a tapasztalataink által tudunk fejlődni, és most ő is erre koncentrál:

„Alapvetően pozitív ember vagyok, engedtem időt magamnak arra, hogy a lényemnek ezt a részét elgyászoljam, de az élet megy tovább és most nőiesebbnek érzem magam, mint valaha. (…) Szerintem nem azt kell siratni, ami nincs, hanem annak kell örülni, ami van… Sok terhet vittem önként és önkéntelenül is, ami kihatással lett az egészségemre”.

Ladányi így reagált a a Blikknek az énekesnő interjújára:

„Azt tartottam volna korrektnek, ha a feleségem tájékoztat a cikk tartalmáról és konzultál velem, mielőtt kijön, ha már úgy érezte, meg kell ezt osztania a világgal. Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videoklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk”.

A nehéz időszakot egy új dallal zárja, amiről ezt mondta:

„Nagyon nehéz, törékeny és tanulságos időszakot tudhatok magam mögött, amiből rengeteget fejlődtem és épültem.  A magánéleti drámáink mögött valójában mi magunk állunk, legtöbbször mi vagyunk a saját akadályaink és ellenségeink.  A klip a harcot, amit valójában önmagunkkal vívunk és az elmúlt fejezetek lezárását szimbolizálja a képsorok végén eldobott bokszkesztyűvel”.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top