nlc.hu
Család

Elvált Janicsák Veca

Elvált gyereke apjától Janicsák Veca

Janicsák Veca és volt férje kapcsolata sok hullámvölgyet élt meg.

Janicsák Veca 2017-ben szakított gyermeke édesapjával, ám három hónappal később oltár elé álltak. Azóta úgy tűnt, visszataláltak egymáshoz, ám az Ázsia Expressz alatt volt konfliktusuk bőven.

Az énekesnő és férje legutóbb ebben a műsorban szerepeltek együtt, ahol sokan támadták azért, amilyen stílusban beszélt a párjával. A műsor közben és után is nyilatkoztak: elmondták, ugyanúgy szeretik egymást, mint az ázsiai kaland előtt. Úgy tűnt, a kapcsolatuk rendben van, most azonban arról számolt be Veca, hogy egy ideje már nincsenek együtt.

janicsák veca

Janicsák Veca elvált a férjétől (Fotó: Smagpictures)

,,Kicsiny országunk egyik rossz szokása, hogy a psziché egészségére egyfajta luxusként tekintünk, pedig rengeteg helyzetben segíthet egy szakember. Mára megtanultam őszinte lenni magammal, és igen, volt olyan pont, amikor ehhez el kellett mennem egy pszichológushoz. Ilyenkor keresed az okokat, milyen mértékben vagy te a felelős a történtekért, és mit tehetsz azért, hogy ez jó irányba változzon a jövőben. Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen a párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. Nehéz szembenézni ezzel a ténnyel, úgy hogy közben az emberek ítélkeznek feletted, miközben fogalmuk sincs a valóságról. Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagamat” – mondta a Glamournak Janicsák Veca, aki egyben azt is elárulta, hogy nemrég súlyos operáción esett át. 

,,Az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet. (…)A nagyon hosszú, komplikált műtét alatt kiderült, a méhem sajnos nem menthető, el kellett távolítani” – részletezte az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top