nlc.hu
Sztárok

Snoop Doggot szexuális zaklatással vádolják

Szexuális zaklatással vádolják Snoop Doggot

Kártérítést követel az ismeretlen nő, akit állítása szerint évekkel ezelőtt zaklatott a rapper és annak munkatársa.

A nő, akit csak ‘Jane Doe’-ként azonosítottak, állítja, hogy elment a rapper egyik kaliforniai koncertjére még 2013. május 29-én. A fellépés után Bishop Don Juan, a rapper egyik korábbi munkatársa felajánlotta a nőnek, hogy hazaviszi – írja a TMZ.

A nő bele is egyezett, majd az autóban elaludt, és állítása szerint már csak Bishop lakásában ébredt fel. Mivel azonban nagyon fáradt volt, tovább aludt, és csak másnap, a hajnali órákban tért újra magához. Akkor a férfi elővette nemi szervét és Jane Doe arcához, majd szájához nyomta. A modell és táncosnő azt állítja, hogy a férfi adott neki egy ruhát, amit fel kellett vennie, majd azt hazudta neki, hogy Snoop Dogg stúdiójába mennek, azt állítva, hogy a rapper be akarja válogatni őt egy tévéműsorba. Snoop Dogg besétált a mosdóba és orális szexre kényszerítette.

Szexuális zaklatás Snoop Dogg

Snoop Doggot szexuális zaklatással vádolják (Fotó: gettyimages.com)

‘Jane Doe’ szerint azért nem válogatták be végül a műsorba, mert nem önként elégítette ki a híres rappert.

Snoop Dogg tagad minden ellene felhozott vádat, az egészet egy kitalált történetnek tartja. Őt és Bishopot is beperelték, és 10 millió dollárt (azaz 3,1 milliárd forintnyi összeget) követelnek kártérítés gyanánt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top