nlc.hu
Otthon

Snoop Dogg a műanyaghulladék ellen harcol legújabb reklámjában

Csodálatos reklámban kampányol a műanyaghulladék ellen Snoop Dogg

A raplegenda hozza a szokásos formáját, ezúttal azonban egy fontos problémára is felhívja a figyelmet.
Snoop Dogg ezúttal a környezet védelméért kampányol

Snoop Dogg, rapnagypapa elég nehezen viseli, hogy a koronavírus-járvány miatt most sokkal több időt kell otthon töltenie, mint egyébként. Legutóbb már ott tartott, hogy kimenekült a házból a kocsijába és a Jégvarázs zenéjét bömböltette, kissé üveges szemekkel.

Talán ezért sem véletlen, hogy őt választották a SodaStream szódagép legújabb reklámjához főszereplőnek – írja az AdWeek. A rapper ugyanis elmondja, hogy most egy picit máshogy zajlik az élet, ezért a fontos apróságokra kell koncentrálni és élvezni az élet apró örömeit. 

A reklámban látható néhány zavarba ejtő képsor, amelyen Snoop gyerekeit is a rapper kelti életre, ennél azonban lényegesebb, hogy bár egy szódagépet reklámoz, a zenész kifejti, hogy mekkora problémát okoz a Földnek a műanyag hulladék, így az cselekszik helyesen, aki eldobható flakonok helyett újratölthető, többször használható palackokból fogyasztja a kedvenc italát – jelen esetben a szódavizet. Ehhez ráadásul egy számítógépes animáció segítségével létrehozott teknőctől is támogatást kap, aki raptehetségét is megcsillogtatja a kisfilmben. 

Snoop Dogg egyébként elkötelezett környezetvédő, aki komoly befektetéssel szállt be a hús helyettesítésére alternatív termékeket fejlesztő Beyond Meat nevű vállalkozásba. 

Még több Snoop Dogg az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top