Sztárok

A karantén Snoop Doggot is megviseli, Jégvarázzsal lazít

A rapnagypapa fura videót tett közzé, amin azért természetesen hozza a kötelezőt.

Már több mint két hónap is eltelt, hogy a koronavírus megjelenése miatt a világ nagyobb része önkéntes karanténba kényszerült. Ami az elős napokban-hetekben még akár viccesnek is tűnhetett, mostanra sokak idegrendszerét kikezdte. Többen számolnak be depresszióról, szorongásról, míg mások alkohollal vagy – ahol a törvények megengedik – a marihuánához hasonló könnyű drogokkal próbálják oldani a feszültséget.

Ha pedig a marihuána szóba került, természetesen szépen fogyaszt belőle az otthoni elzártság során is a világ elsőszámú hip-hop nagypapája, azaz Snoop Dogg. A rapper sosem rejtette véka alá a gandzsa iránti érzelmeit, sőt, amikor Kaliforniában legalizáltak, páros lábbal ugrott bele a fűbizniszbe is. Most azonban szigorúan tartja az önkéntes karantént, sőt, még Gavin Newsom kaliforniai kormányzónak is a segítségére sietett, amikor március végén közzétett egy rövid videót, amiben mindenkit arra szólít fel, hogy maradjon otthon és így segítsen a járvány elleni védekezésben.

Snoop is ehhez tartja magát, de úgy tűnik, már kezd fogyni a türelme. Bár a 49. évét taposó ikonnak négy gyereke van, közülük a legfiatalabb is elmúlt már 20 éves, így nem valószínű, hogy a rapper a család fékentartásába fáradt volna bele, sokkal inkább a hetek óta tartó monoton bezártság viselhette meg az idegeit. Néhány napja ugyanis az alábbi videó tűnt fel a Twitteren, amelyen az látható, hogy Snoop a kocsijában ülve, kissé üveges tekintettel (igaz, ez nála sokszor „gyári alapbeállítás) zenét hallgat.

Snoop Dogg Jégvarázst hallgat az autójában

Snoop Dogg másfél év múlva ünnepli 50. születésnapját (Fotó: Getty Images)

Eddig még semmi extra, hiszen a nyugati parti gengszterrap egyik jellegzetes toposza az ültetett kabrióból bömbölő hip-hop, Snoop több klipjében is látható így. Most azonban nem bólogatós ritmusok hallatszanak a rádióból, hanem némi meglepetésre a Jégvarázs című mese betétdala, a Let it go.

A rapper az első pár másodpercekben tágra nyílt szemekkel figyel, míg a videó végén válik nyilvánvalóvá, hogy már neki is elege van az otthonülésből.

„Engedjük el (a feszültséget, utalva a Jégvarázs zenéjének szövegére – a szerk.), hamarosan mindannyian kiszabadulunk ebből a helyzetből” – mondja Snoop Dogg a képsorok végén, mi pedig ezt az üzenetet ajánljuk olvasóink figyelmébe, ha már nehezen bírják az otthoni bezártságot.

További cikkeink az isteni Snoop Doggról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top