Gasztro

Szakácskönyvet ad ki Snoop Dogg

Ősszel jelenik meg az amerikai rapper, Snoop Dogg első szakácskönyve, amelyben egyetlenegy füves receptet sem oszt meg a sztár.

Szakácskönyvet írt Snoop Dogg amerikai rapper, aki legendásan rajong a marihuánáért. Éppen ezért is furcsa, hogy az októberben boltokba kerülő receptes könyv egyetlenegy füves süti receptjét sem tartalmazza.

Snoop Dogg (Cordozar Calvin Broadus, Jr) amerikai rapper a Pop-Rock Nagyszínpadon a 20. Sziget fesztivál 4. napján – MTI Fotó: Mohai Balázs

A Guardian szerint viszont lesznek benne többek között különféle gofris receptek, tanácsok a homár elkészítéséhez és több alkoholos koktél leírása is. Az ötven receptet tartalmazó From Crook to Cook (Csibészből szakács) című szakácskönyvet akár már elő is lehet rendelni az Amazonon.

Snoop Doggról akkor derült ki, hogy a rapszövegek írása mellett a főzéshez is ért, amikor Martha Stewarttal közös főzőshow-t csinál, amit 2017-ben Emmy-díjra is jelöltek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top