Sztárok

Brad Pitt bocsánatot kért Jennifer Anistontól

Brad Pitt és Jennifer Aniston évek óta nem beszélgettek ilyen bensőségesen egymással – árulta el egy, a két sztárhoz közel álló forrás.

A bocsánatkérésre több mint egy évtizeddel azután került sor, hogy Pitt otthagyta Anistont Angelina Joliért. Az In Touch című amerikai lap forrása szerint a két színész ezt megelőzően még sosem beszélgetett egymással ennyire bensőségesen.Pitt bocsánatot kért Jennifertől, amiért borzasztó dolgoknak tette őt ki; hogy nem volt jelen a házasságukban, ha mégis, akkor be volt tépve, vagy unta magát.”

A két sztárt jól ismerő informátor elárulta azt is, hogy a beszélgetés végén Pitt azért is bocsánatot kért Anistontól, amiért elhagyta őt Angelina miatt. Az 52 éves színész egyébként korábban a GQ Style-nak adott hosszú interjújában őszintén beszélt alkoholproblémáiról. Elárulta, mióta lediplomázott, alig volt olyan nap, amikor ne nyúlt volna a pohár után.

Alkoholizmusa állítólag abban is komoly szerepet játszott, hogy Angelina Jolie elvált tőle. Pitt azóta beismerte, hogy problémája van, és terápiára jár, amit elmondása szerint nagyon szeret. Azt mondja, a házasságának zátonyra futása arcul csapta őt: rájött, hogy jobb emberré kell válnia a gyerekei kedvéért.

A Daily Mail című brit bulvárlap eközben arról ír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt mégiscsak megmentheti a házasságát. Válóperes ügyvédeik tanácsára a sztárpár ugyanis párterápiára jár, ahol irányított beszélgetések segítségével igyekeznek újra közelebb kerülni egymáshoz.

Olvass még többet Brad Pittről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top