TV-sztárok

Nagy fordulat: Angelina Jolie és Brad Pitt mégse válik

Amilyen nagy meglepetés volt tavaly ősszel, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt bejelentették a válásukat, most legalább annyira váratlan fordulat a válásuk elnapolása.

Azt, hogy tényleg csak elnapolják vagy teljesen lefújják a válást Brad Pitték, egyelőre nem tudni. A US Weekly magazin információja szerint a békülés már nincs messze, de nem ők az egyetlenek, akik a Jolie–Pitt-válást már nem tartják valószínűnek. 

“A válást lefújták, hónapok óta nem tettek semmit, hogy lezárják az ügyet, és senki nem gondolja, hogy még valaha is tesznek azért, hogy elváljanak” – idézte az amerikai magazin az egyik bennfentest. Egy évvel ezelőtt Angelina Jolie döntött úgy, hogy véget vet a házasságuknak, főként a hat gyerekük érdekében. Később a GQ magazinnak Brad Pitt is elismerte, hogy alkoholfüggő, akár “egy oroszt is asztal alá tudott volna inni a saját vodkájával”, de már hónapok óta tiszta, és a legnagyobb szenvedélye a vörös áfonyalé szódával felöntve. 

Nagy fordulat: Angelina Jolie és Brad Pitt lefújta a válást
Angelina Jolie és Brad Pitt mégsem válik

“Angelina még mindig szerelmes a férjébe, és bármi is történt, úgy érzi, összetartoznak” – folytatta a bennfentes, aki szerint Jolie hajlandó szemet hunyni a korábbi évek agresszív viselkedése és az állítólagos félrelépések felett is. 

Ráadásul a színésznő megfogalmazása is okot ad a bizakodásra. Hogy Angelina Jolie tényleg vissza akarja-e kapni Brad Pittet, az egyelőre kérdés, és leginkább egy bátor tipp a Vanity Fairben elhangzott mondat alapján: “Mindannyian azon vagyunk, hogy meggyógyítsuk a családunkat.”

Az Entertainment Tonight szerint viszont túlzás békülésről beszélni. Bár Pitt megbánt mindent, és szeretne végre jó apa lenni, de az ő információik szerint csak azért áll a válás, mert egyik félnek sem sürgős lépnie. “Nem sok minden változott az életükben, most is együtt nevelik a gyerekeiket, és ez a legfontosabb számukra.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top