TV-sztárok

Ezért válik Jennifer Aniston és Justin Theroux

Semmi nem tart örökké. Ez már biztos. Jennifer Aniston két év házasság és hét év együttélés után döntött úgy, hogy elválik férjétől, Justin Theroux színésztől. Jelzőkből nincs hiány: dráma, sokk, na és megannyi találgatás, hiszen most Aniston és volt férje, Brad Pitt is szingli.

Jennifer Aniston hosszú évekig kereste az új férfit, akiben maximálisan megbízhat. Nem csoda, hiszen Brad Pitt már a házasságuk alatt összeszűrte a levet Angelina Jolie-val, de ezt a sztorit jól ismerjük. Aniston pedig egyik borzalmasabb kapcsolatból a másikba csúszott. Láthattuk Gerard Buttler, John Mayer és Vince Vaughn oldalán is.

A szerelmet végül a 2011-ben forgatott, Hippi túra című film hozta el számára, amiben együtt szerepelt Justin Theroux színész-forgatókönyvíróval. Aniston nem az a fajta híresség, aki szereti kiteregetni a magánéletét. Nem használja az Instagramot, nem oszt meg naponta tucatnyi szerelmes fotót a párjával. Amikor aztán először jelentek meg kézen fogva nyilvános eseményen, érezni lehetett, hogy ez a kapcsolat még komoly lehet. Romantikus nyaralásokra mentek a barátaikkal, de még keresztszülőséget is együtt vállaltak. Nem volt hát meglepő, hogy egy évvel a közös munka után, Theroux egy hatalmas gyémántgyűrűvel kérte meg Aniston kezét.

Jennifer Aniston és Justin Theroux az eljegyzés után

Az eljegyzése ténye után újra felerősödtek azok a pletykák, melyek szerint a színésznő gyermeket vár, ám erről ő soha nem nyilatkozott. 2015-ben aztán a két szerelmes kimondta a boldogító igent, tették mindezt Aniston házának többszörösen védett udvarán, titkos ceremónia keretében.

Annak ellenére, hogy Aniston élből elutasítja a közösségi oldalakat, néha feltűnt egy-egy fotón a férje Instagram-oldalán. A szerelmeseknek bérült helyük volt minden magazin címlapján, ha éppen nem a gyermekáldás volt a téma, akkor az, hogy Aniston remek viszonyt ápol volt férje, Brad Pitt édesanyjával. Amikor 2016-ban kiderült, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt házassága válságba került, újra felerősödtek azok a hangok, melyek szerint Pitt végül Aniston mellett fog kikötni. Hiteltelenné téve az összes ilyen pletykát, Jennifer és Justin 2016 őszén és 2017 elején szinte minden gálán és díjkiosztón kéz a kézben jelent meg. Theroux még az NLCafénak is így beszélt a nejéről tavaly áprilisban:

„Szerintem az lenne a legkárosabb dolog, amit tehetnénk, ha kritizálnánk egymás munkáját. Támogatjuk egymást mindenben, de a kritikát inkább meghagyjuk másoknak.”

Az interjúnk alatt ráadásul pont megszólalt a színész telefonja, akinek a neje küldött SMS-t. Azt nem engedte meg, hogy nyilvánosságra hozzuk, hogyan van beírva a felesége a telefonjába, de annyit elárulunk, hogy Jennifer nevéből volt alkotva a kontaktnév.  Szóval semmi nem utalt a szakításra, azt kivéve természetesen, hogy a Brad és Jennifer Forever klub tagjai mániákusan próbáltak bebizonyítani a világnak, hogy ők ketten egyszer még újra összejönnek.

AZ utolsó közös fotó az INSTÁN:

🏹...❤️✌️

A post shared by @ justintheroux on

2017 őszétől aztán elmaradtak a közös fotók, Justin egyetlen fotóján sem jelent meg a felesége, nem láttuk őket szerelmesen andalogni Párizsban, mint korábban. A szilvesztert még együtt töltötték, Mexikóba utaztak a barátaikkal, ahogyan az elmúlt években szinte mindig, a február 16-án kiadott hivatalos közlemény szerint azonban ekkor már nem voltak együtt. Aniston és férje tavaly decemberben döntöttek a szakítás mellett. Ebben leírták, hogy bár magánügyként kezelik a helyzetet, nem akarnak a találgatásoknak táptalajt adni a hallgatásukkal. Szeretnék, ha mindenki tudná, továbbra is barátok maradnak, és a jövőben sem kívánnak ennél többet mondani a kapcsolatukról.  Vagyis röviden: azért válnak el, mert ezt tartották megfelelő lépésnek. 

A színésznő már árulja azt a villáját, amelynek a kertjében kimondta az igent a párjának. A napokban egyedül jelent meg Amy Schumer esküvőjén, és február 11-én a legjobb barátnőjével, Courtney Cox színésznővel ünnepelte a 49. születésnapját. Bárhogyan is, már kész teoriák vannak, pedig még sokan el sem hiszik, hogy valóban vége a házasságnak. 

Alig 10 órával Aniston és Theroux válásának bejelentése után, a legvadabb találgatások már el is indultak a közösségi oldalakon. Íme néhány:

  1. Aniston egyértelműen Brad miatt hagyta el a férjét. Pitt ugyanis már 2017 júniusában házassági ajánlatot tett egykori nejének.
  2. Egy másik Twitterező „alig várja”, hogy Pitt és Aniston újra összejöjjön, és a színésznő legyen Jolie gyermekeinek a mostohája.
  3. Sokan szórakoztató gifekkel ismételgetik, hogy 2005-ös válásuk után végre újra mindketten szinglik, ami egyet jelent a békülés lehetőségével. 

Jöjjön a nap legfontosabb kérdése! Szerinted Jennifer Aniston és Justin Theroux válása azt jelenti, …:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top