Trend

Katalin hercegné eljegyzési gyűrűjének Meghan ujján lenne a helye?

Egy szakértő elmagyarázta, miért.

Idén ősszel már tíz éve lesz, amikor Vilmos herceg édesanyja, Diana hercegnő zafírköves gyűrűjvel eljegyezte Kate Middletont. Egy, a brit királyi családdal foglalkozó szakértő, Paul Burrell szerint viszont az ikonikus ékszernek sokkal inkább Meghan hercegné ujján lenne a helye.

Katalin hercegné meghan hercegné

Katalin és Meghan (Fotó: Karwai Tang-WireImage)

Diana hercegnő tragikus halála után ugyanis mindkét fia választhatott egy-egy darabot édesanyjuk ékszerkollekciójából. Vilmos akkor Diana Cartier karóráját választotta, míg Harry az eljegyzési gyűrűt. Az ékszer egészen addig az ő birtokában volt, míg bátyja el nem jegyezte Katalint.

Burrell elmondta: annak idején maga Harry volt az, aki felajánlotta Vilmosnak a gyűrűt, mégpedig azért, hogy az ékszer egyszer majd Nagy-Britannia trónjára kerüljön.

katalin hercegné eljegyzési gyűrű

(Fotó: Karwai Tang-Getty Images)

„Önzetlen és kedves gesztus volt, pontosan, mint Diana” – fogalmazott a szakértő egy dokumentumfilmben.

Ha Harry megtartotta volna az ékszert, minden bizonnyal azzal jegyezte volna el Meghan Markle-t, így azonban egy saját tervezésű eljegyzési gyűrűt húzott az ujjára, amit két olyan gyémánt is díszít, mely Diana hercegnő egyik brossából származik.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top